Miért van állandóan déja vum, és megérzésem? 'Kiválasztott' lenék? :o
Nézz utána!
Kicsit sok filmet néztél :D az a pálya.
Én meg az őrangyalom hangját szoktam hallani. xD De nem igazán reklámozom.
Olvastad már a Titok c. könyvet? (The Secret) Abba választ kapsz ezekre. Ez mind csak a titok. :) Amire gondol az ember, azt bevonzhatja az életébe, könnyen :D
A déja vu az agyműködés zavara, a megérzés meg... attól függ. Mennyi jön be? Milyen pontosan?
Ha sok dologról előre érzed, hogy megérzés - az is agyi zavar.
Hát még nem vagy agybeteg, de ha ráállsz a médium témára meg titok témára és tényleg elhiszed hogy kiválasztott istennő vagy ilyesmi vagy... persze nagyon frankó lenne meg minden, de el kéne fogadni hogy a valóság nem ilyen.
Kivétel nélkül mindegyikre van magyarázat, de annyit nem ér, hogy esszét írjak róla. De írok egy saját példát utána pedig a tiédből.
Pár hete történt hogy a kerítésen át szóltam a szomszédnak mert kérdezni akartam valamit. (28éves férfiről van szó) Sírva jött ki, a kérdést nem tettem fel, ilyenkor első pillanattól kezdve azon agyalok hogy vajon mitől, nem tart sokáig, gondolom meghalt a mamája. Mondta is egy másodperc múlva szipogva "meghalt a mamám" és bement. No akkor én médium lennék, velem sem először fordul ilyen elő?! Inkább csak tipp, nem csak hasraütésszerű, mert más miatt el sem tudtam volna képzelni hogy sír. Ez egy elég egyszerű eset, a tieid kicsivel bonyolultabbak, de nem sokkal. Az a baj hogy nem ismerlek, nem tudom a körülményeket, és hogy mennyit ferdítettél a történeteken - valld csak be örülnél egy ilyen spéci képességnek, próbálod önmagadat is igazolni, ferdíted magadban a dolgokat kedved szerint, nem feltétlen tudatosan. ezt hívják vágyvezérelt gondolkodásnak.
Az hogy felszáll a buszon akire gondoltál, mond olyat a tanár amire gondoltál, stb. ezekre mind te is számítottál, aztán mikor beválik számításod(biztos hogy nem mind - s milyen jövőlátó lenne az ilyen?) nem azt gondolod jé véletlen egybeesés, hihi tudtam én hogy ez lesz... hanem jövőbelátó vagy e. Ha úgy döntesz hogy magad nézel utána a dolgoknak, és nem arra hagyatkozol hogy itt+ott azt írták, ne hagyd ki a szkeptikus oldalakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!