Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyúrjak vagy mennyek egyetemre?

Gyúrjak vagy mennyek egyetemre?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam az utóbbi időben hogy jobb befektetés lenne gyúrni keményen eddzeni abból a pénzből és IDŐBŐL amit egyetemre tesznek félre mások amiből tudnám finanszírozni az egészséges életvitelet és továbbá mindent ahoz hogy egészséges és életerős legyek és maradjak.Életem legnagyobb ostobaságát követném ha inkább a fizikumomra koncentrálnék mint az amúgy is silány oktatásra?
2013. ápr. 8. 21:17
 1/8 HEndre ***** válasza:
100%
Szerintem ne erőltesd az egyetemet! Inkább gyúrj,és két gyúrás között lapozgasd a magyar helyesírás című könyvet. :)
2013. ápr. 8. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyúrjál, vazze!
2013. ápr. 8. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Az egyetem jó dolog, azoknak akiknek konkrét céljuk van vele. Gyúrj
2013. ápr. 8. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat (véleményeket) megfogadom a nyelvtankönyvtanácsot is papa:D
2013. ápr. 8. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz. Ha gyúrni akarsz, és abból akarsz esetleg meg is élni, akkor az egyáltalán nem egészséges, mivelhogy a versenyzők mind koxolnak, az meg mindened károsítja. Az egyetemen kapsz egy diplomát, még ha esetleg nem is tudsz vele mit kezdeni, de legalább van egy diplomád, valamire csak jó lesz. Gyúrni meg tudsz utána is.
2013. ápr. 8. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyúrjál vazze, az egyetemeken így is van elég hülye. Az utolsó hozzászólóval nem étek egyet, egy büfészakon szerezett diploma semmit sem ér. Felesleges, azért 5-6 évet tanulni, hogy utána munkanélküliként végezd.
2013. ápr. 9. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyúrjál! Szerintem eddig sem az eszedért szerettek..

Okos ember van már elég, kellenek a jó testű férfiak!

2013. ápr. 9. 10:44
 8/8 anonim válasza:

Én személy szerint nem látom, hogy a kettő miért zárná ki egymást...

Ha egyetemre jársz, akkor is lehetsz egészséges és életerős, nem? Máskülönben elég csoffadt értelmiségi rétegünk lenne... És ha nem tanulsz, akkor is elhízhatsz.

Másrészt remélem, hogy nem végzős vagy, mert már le kellett adni a jelentkezést. ;)

2013. ápr. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!