Csináltatok már nagyon nagy hülyeséget?
Figyelt kérdés
A múltkor nagy hülyeséget csináltam, ami veszélyes is volt, de nemvovltam teljesen magamnál , mert előtte buli volt. Mi volt a legnagyobb hülyeség amit csináltatok?2013. ápr. 6. 00:24
1/4 anonim válasza:
részegen ami veszélyes volt pl. az, hogy leugráltam magas helyekről de szerencsére nem tört el soha semmim. Ja meg egyszer részegen megvertem egy haverom de nem volt harag xD
2/4 anonim válasza:
Én már sokszor csináltam hülyeséget, nagy nagy hülyeséget... Azóta is szenvedek miatta. /nem mind volt legális ezért nem írom le/ Talán az egyik legnagyobb (amit leírhatok anélkül, hogy később bajom lenne belőle) az hogy kihasználtam az embereket. Átvertem és manipuláltam őket, tönkre tettem az életüket...
3/4 anonim válasza:
Kihasználtam embereket én is... Szexuális életben is volt már felelőtlen dolgom, de szerencsére nem lett belőle semmi.
Rohantam már át úton úgy, hogy fél mp-en múlt, hogy nem csapott el egy kamion.
4/4 anonim válasza:
Öngyilkossági kísérlet, valamilyen szinten hülyeség, számomra szerencsétlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!