Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehetne jobb/több...

Mitől lehetne jobb/több fantáziám?

Figyelt kérdés
Olyan csodálatos dolgokat lehetne csinálni, ha lenne egy kis fantáziám, de sajnos nagyon kevés van:( Mit tehetnék?
2009. szept. 20. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez részben egy adottság is ha valakinek nagy a fantáziája, másrészt attól is függ, hogy valakit hogyan neveltek. De ha sokat olvasol, az mindenképpen fejleszti valamennyire például. Bár nem igazán értem, hogy milyen téren akarod fejleszteni a fantáziádat.
2009. szept. 20. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok olvasás, szerintem is ez a legjobb. Regények, kalandos könyvek, romantikus könyvek. Nekem egyik legfőbb kedvencem Kristina Arnothy(Arnóty Krisztina) Afrikai szél. Nagyon kalandos. Szerelmes is, és kriminál is. De a lényeg, hogy egy fiatal francia férfi karrier kalandja Amerikában és Afrikában. Ebben rengeteg fantázia van. Aztán a Levelek Vietnamból Danielle Stealtól. Vietnámi katonákról és szerelmeikről szól. Nagyon izgalmas, sok benne a történelem a fantázia, és a szerelem. Na és az ikerpárról szóló regény, a "Tükörkép" ez aztán csupa fantázia, két ikerlány fiatal felnőtt korában elszánja magát, hogy kicsrélik magukat. Hihetetlen fantázidós történet. De ha a regények nem érdekelnek, ott van Daniken, a svájci UFO hívő utazó, kutató, különösen a két utolsó könyve szédítő. És persze a nagy fantaszta Lőrinc László, úgy is mint Leslie Laurenc, Nem rég olvastam a KICSIK c. regényét, hátborzongató...
2009. szept. 20. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a sok olvasástól nőni fog :D
2010. júl. 20. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Baró fantáziád lehet, ha olvasod a Sva Újra Táncol-t, vagy a Halkirálynő és Kommando-t, ez utóbbi rendőrös téma, de egy óriási jó rendőrnőröl és társairól, stb...Viszont látom, hogy még a kapott válaszokat sem olvastad el, Apám, hát tényleg nem az égből fog rádesni pedig...
2010. júl. 21. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért ne olvastam volna el a válaszokat?
2010. júl. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!