Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan senkinek érzem magam...

Olyan senkinek érzem magam amitt, mert nem szeretkezhetek lányokkal, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, de nem tudok a lányokhoz közel kerülni. Egyrészt a külső adottságaim miatt már eleve a legtöbb lány nem kíváncsi rám, mert csúnya vagyok és nincs önbizalmam se emiatt, másrészt a jó fiús, gátlásos, visszahúzódó jellemem miatt se könnyű nyomulnom, sőt többnyire csak neten kezdeményezek, de ott sincs sikerem a külsőm miatt már eleve. Olyan jó lenne rendszeresen szenvedélyes szeretkezésekben részt venni egy lánnyal, sajnos ezt egy prosti sem tudná megadni, pedig már gondoltam rá, önbizalmam sem növelné, ha fizetnék a szexért.
2013. márc. 31. 23:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"R*bancokat,meg bármikor lehet szerezni egy körre valamelyik szórakozóhelyen.Csak pia kell hozzá."

Azért szerintem ez sem olyan egyszerű ha valakinek nem előnyös a külseje és még visszahúzódó is.

2013. márc. 31. 23:51
 12/16 Arany.ka válasza:
41%
Szeretkezz Fiukkal X"D
2013. ápr. 1. 02:50
 13/16 anonim ***** válasza:

#11:Részegen mindenki szebb.Múltkor megszóltak,mert ráhajtottam egy csajra,aki állítólag ronda volt,mint a bűn.Mondjuk nekem tetszett.Lehet,hogy csúnya lány fétisem van.:D

Viccet félre téve.Van egy haverom aki 190 magas és 60 kg és rém ocsmány a gyerek,mégis mindig összeszed valakit,mert részegen a lányoknak rohadtul mindegy.

2013. ápr. 1. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Nézz már körül, ember! Hány igazán csúnya férfinak van barátnője, társa. Legnagyobb hibát ott látom, hogy rinyálsz.

Szerinted melyik lánynak kell egy olyan srác, akit mindíg vigasztalni kell, ordít róla a világfájdalom. Csak zsepivel járhat, mert az ilyennek mindig könnyes a szeme. Húzd ki magad, gyakorold otthon a mosolygást, határozott fellépést. Nyavalygást meg fejezd be, nem járkálnak a földön Terézanyuk, akiknek ilyen pasi kell.

Egy nő.

2013. ápr. 1. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is első körben legyél igényes. Változtass azon amin tudsz, ha túl sovány, túl dagi vagy sportolj. Tanulj legyél értelmes. Jönni fog az önbizalom, cska dolgozni kell érte.
2013. ápr. 3. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Küldj már légy kedves egy képet nekem, szeretném látni, mit tartasz te csúnyának.
2013. ápr. 6. 17:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!