Nincs életnek értelme.Öngyilkos akarok lenni.Nem tudom mit tegyek! Életem romokban! Öngyilkosságban látom a legjobb megoldásnak vagy mit tegyek?Minden nap többször gondolok az öngyilkosságra.Nem látom az életnek az értelmét.Mert lassan 1 éve munkanélküli vagyok!24 éves vagyok.Pénzem nincsen semmire.Mindenap erről szól életem felkellek megnézem neten összes álláskereső oldalt hátha van munka.Ha találok elküldöm önéletrajzomat vagy elmegyek oda mindig az a válasz hogy nem kellesz ,utána meg unatkozok és rámjön a öngyilkosság érzés meg sírás.
Az életem romokban hever. Már mindenhogyan kerestem állást (neten, újságokban, cégekhez elmentem személyesen)de legtöbb helyről elküldenek mert nincs tapasztalatom!Mindenkitől csak azt hallom elkéne menned dolgozni, sok munkahely van csak te nem akarod.Hogyan dolgozzak amikor nem vesznek fel sehová mert nincs tapasztalatom vagy nincs protekcióm a cégnél!
1 éve nem tudok elmenni dolgozni.Probáltam mindenhol és nem kapok munkát.Azon gondokozok hogy öngyilkos leszek az lenne a legjobb megoldás akkor minden probléma megoldana.Szerintetek öngyilkos legyek?
heló.én az élethez gyenge emberek elmenekülésének tartom az öngyilkosságot de már én is kezdem feladni az egészet.20 éves vagyok és engem is a tapasztalathiányom miatt nem vesznek fel sehova.már lassan több mint egy éve nincs melóm de a albérletet meg kéne fizetni.a barátnőmmel élek 4-5 hónapja és eddig segítettek meg ahova tudtam elmentem melózni és azért húztuk eddig de most már szorul a hurok és engem is mindenki b@szogat. biztonsági őr és vagyonőr képesítésem van és leraktam a fegyvervizsgát is.elküldtem minden helyre az önéletrajzom.még wc pucolónak is jelentkeztem de még arra se vagyok jó.4 éve vagyok a barátnőmmel és ő tartotta bennem a lelket eddig de kezdem feladni.nem vagyok ronda vagy hülye.eddig az élethez jó kedvel álltam de már nem tudom mit tegyek.nyugi nem most vágom az ereimet úgyhogy nem kell kihívni a mentőket vagy a gyogyósokat csak tanácsot várok.erősnek tartottam magam az élethez meg úgy gondoltam hogy igaz az a mondás hogy az isten minden embert egy-egy küldetéssel hozott létre.
2013. ápr. 3. 13:19
13/13 anonim válasza:
Nehogy biztonsàgi õr légy egésznap àlnod kell meg 12 tezned kell hallod énos az öngyilkossàgon gondolkozok mert Dolgozni sem akarok minek?ugyis meg halunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!