Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a reakciótok arra, ha...

Mi a reakciótok arra, ha valamit nem vehettek meg, amit körülöttetek mindenki más igen?

Figyelt kérdés
Most nem arról van szó, hogy van, aki vehet Bentley-t, te miért nem. Hanem ha elmész mondjuk egy boltba, hogy megveszel valamit magadnak, de aztán kiderül, hogy nincs rá pénzed, és közben látod, hogy más meg szemrebbenés nélkül megveheti. Dühös vagy, vagy természetesnek veszed? Mert-bár úgyis tudom, hogy bennem van a hiba- ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mivel nem mi választottuk, hogy milyen körülmények közé születünk, akkor vajon ki adta nekem ezt, és miért? Jó, amúgy nem kell rólam szidást írni, meg hogy kis elégedetlen, elég, ha csak a kiemeltre válaszoltok kösz.
2009. szept. 19. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Rohadtul + tudlak érteni... mi elég csórók vunk még így, h melózok a suli mellett se tudunk egy csomó mindent megvenni :( Kiskoromban hisztiztem, de most már beletörödtem, már amennyire bele lehet, persze h idegesit. De am anyi előnye van, h már nem ijedünk meg, ha mondjuk hónap közepén elfogy a pénz, mer már úgyis túléltük ezt párszor, most is tul fogjuk XD

16/f

2009. szept. 19. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen még nem fordult elő mivel nem megyek be olyan boltba ahol olyan drága cuccok vannak amit úgyse tudnék megvenni.

De azé kicsit szar amikor látom hogy vki a friss jogsi mellé egy új autót kap és tudom hogy én nem fogok kapni a szüleimtől mivel még saját maguknak se tudnak új autót venni.

2009. szept. 19. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Velem ez minden áldott nap megtörténik! Mindig az orrom alá dörgölik, hogy mekkora egy csöves gec. vagyok... Olyan suliba járok, ahol még a csapból is Chanel folyik.. A suli háromnegyed része tőmilliomos és itt jövök én a képbe aki az Invázióba, Cosmosba meg a Takkoba veszi a ruháit.. De már megszoktam, igazából már észre se veszem.. Persze az nagyon szar érzés amikor van egy nadrág ami 6000 és nem vehetem meg mert nincs rá pénzem amikor más meg a minimumnak tartja ezt az árat.. Szóval háhh vicces!! De mi legalább megtanuljuk, hogy mire számíthatunk a való világba! Mi vagyunk az igazi emberek, mi éltetjük őket! Mi többet érünk mint ők! Ennyi. Ha meghalunk mi jobb helyre kerülünk mint ők! Azokkal az emberekkel nincs problémám akik gazdagok, de nem mutatják és nem aláznak mindenkit porrá.. De a mai fiatalság nem erről szól.. Azt mondják, hogy pénzért bármit meg lehet venni, hát nem! Egyet nem az érzelmeket! És nekünk minden nap kijár belőle, amíg a gazdag smucig gec.knek alig jut pár igaz érzelem. :D
2009. szept. 19. 19:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Az a helyzet, hogy ha nem is megyek be ilyen boltba, akkor meg látom a világban. Én is olyan suliba járok, ahová csupa ilyen sznobok járnak, és akiknek a szülei simán adnak egy húszast a kölyküknek, ha annak éppen új ruha kell. Az az igazság, hogy én nem nagyon hiszem, hogy pont emiatt majd a mennybe fogok kerülni, de ha így is lenne, akkor is zavaró, hogy az evilági életem egy nagy szar, mert én úgysem tehetem meg azt,a mit a többiek...

2009. szept. 19. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hú, én nagyon megértelek. Gyerekkoromban sokat jártam át osztálytársaimhoz, mindegyik kertes házban lakott, mi meg panelben. Akkor éreztem először, hogy ez nem igazság, nekünk miért nem lehet szép nagy házunk, miért kell egy két és feles panelban laknunk. Aztán amikor gyerekem lett, akkor is sokszor éreztem, hogy az nem igazság, hogy én nem vehettem olyan babakocsit, amilyet szerettem volna, csak 5000 forintos gagyit. Meg hogy nekem csak használt telefon jut, mert olyanra nincs pénzem, amilyet szeretnék, és még új is legyen. Sajnos az élet nagyon igazságtalan, én meg nagyon tudok irígykedni, bár szerintem ezen nem ártana változtatnom, csak nem nagyon megy.
2009. szept. 19. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem a vagyoni helyzetre szoktam irigykedni, hanem arra, ha másoknak a lábnyomát is imádják, miközben én egy jó szót sem kapok senkitől:(
2009. szept. 19. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
á, én már ezt le sem reagálom. nem veszem természetesnek, megszokni sem lehet, de ha hagynám, hogy dühítsen, felkötöttem volna magam már rég. 24 éve folyamatosan nem vehetek meg semmit, amit körülöttem mindenki igen. még annyi pénzem sincs, hogy eltömegközlekedjek valahová, ahová gyalog nem lehet menni. nemhogy vásároljak bármit is. :)
2009. szept. 20. 00:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Már azt hittem, hogy túl sokat várok el az élettől...
2009. szept. 20. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!