Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Egy szeretett személy haldoklik! A fájdalom amit érzek kimondhatatlan, az elvesztése felfoghatatlan! Minden gondolatom körülötte forog...Hogyan lehetséges hogy mégis sikerült egy ilyen érzelmi padlón szerelembe esnem? Mindent elsöprő, eget rengető szerelem! Mind a két érzés egyszerre kavarog bennem, önváddal párosulva! Mi a magyarázat? Hogyan lehetséges ez?
2013. márc. 30. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt gondoltad, hogy egy haldoklóba nem lehetsz szerelmes?
2013. márc. 30. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyes fasságot írt, szerintem a kérdező nem a haldoklóba szerelmes.

A szerelem és a szerettünk elvesztése (közelgése) miatti negatív érzések mindegyike termszetes. Ne menj szembe saját magaddal az önvád által!!! Az önvád nagyon káros és nem visz sehová sem. Gondolj bele: nem tehetsz semmit a haldoklóért, akkor miért kellene szégyellned, hogy szerelmes vagy valakibe??? Ez a dolog inkább segítségedre lesz, ha eljön a gyász ideje. Hidd el! Én is voltam így és nekem is inkább segített.

2013. márc. 30. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm második! :) igen te értetted jól azt amit írtam! (Lehet nem fogalmaztam jól, de erőm nem volt magyarázkodni)Megpróbálom úgy értelmezni, hogy az aki eldönt sokmindent az éltünkben küldte nekem ezt az embert aki segít majd enyhíteni a fájdalmat! de mégis aggaszt ez a kettős érzés...Talán felfogom majd mindennek a miértjét!
2013. márc. 30. 13:37
 4/4 hunbula ***** válasza:
Nem te vagy, aki haldoklik. Sajnálhatod a haldokló szerettedet, de ettől te még élsz, és tudod hogy még az után is élni fogsz, hogy ő már eltávozott. Ha megadod neki a szeretet és támogatást, amire ebben az utolsó időszakban szüksége van, vagy amit igényel, miért lenne baj, hogy egyébként valaki másnak is jut a szeretetedből? Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy a haldokló személlyel, de el tudom képzelni hogy ő nem is neheztelne rád ezért, hanem örülne, hogy neked folytatódik az életed és jól. Én legalábbis így éreznék.
2013. ápr. 1. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!