Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az nagy baj, ha másmilyen...

Az nagy baj, ha másmilyen vagyok viselkedésben, mint a többi fiatal?

Figyelt kérdés

16/F vagyok, és nem érzem magam olyannak, mint a többi fiatal, és ezt már elég durván meg is mondta nekem valaki (egy másik, kicsit idősebb fiatal).

Először is teljesen más az érdeklődési köröm, mint a többi, korombeli fiúnak, nem ilyen hobbijaim vannak mint futball, bmx, motorozás, meg amit a többiek csinálnak, hanem fényképezni szeretek, meg természettel foglalkozni.

Nem járok bulizni se, alkoholt csak születésnapkor, ünnepeken iszok valamennyit rokonokkal, dohányozni meg nem szoktam.

Nem is vagyok vicces, nem tudok olyan jókat poénkodni, ahogy a többiek. Meg iskolában nem tudok úgy együtt szórakozni a többiekkel.

Ezek miatt legtöbben nem nagyon kedvelnek meg, de nagyon nagy baj, hogy különbözök így a többiektől? És hogy kéne ezen változtatni?

2013. márc. 29. 08:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Zenét hallgatni pl. én is szeretek, abban nem különbözök.
2013. márc. 29. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem baj hogy különbözöl.Nagyon sok olyan korodbeli srác van mint te, csak nem a közvetlen környezetedben.
2013. márc. 29. 08:12
 3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, hogy különbözöl ilyen szempontból. Idősebb korodban hálás leszel magadnak, hogy nem nyírtad ki magad a cigivel és az itallal, akkor már a többiek érzik ennek a hátrányát magukon. Saját tapasztalat, én már jóval idősebb vagyok. Előbb-utóbb találni fogsz magadnak olyan barátokat (csak akarnod kell) akik olyanok mint te. Dolgozz önmagad elfogadásán erre vannak technikák is (pl. agykontroll)vagy sok más mód. Egy idő után még szeretni is fogod, amilyen vagy, és megjön az önbizalmad és nem érzed tehernek ezt a dolgot.
2013. márc. 29. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia. Zoltan vagyok.

1. Amikor ugy erzed,hogy rajtad kivul 'mindenki' a - hirtelen tegnap kerekedett es a semmiert unnepelt - hiressegeket isteniti de te nem, hanem te inkabb tobbre ertekelsz egy idegent aki egy oregasszonynak alkalmankent bevasarol.

2. Mikor 'mindenki' iPhone-t akar mert 'mindenki' azt akar - nem azert mert szuksege van ra, hanem mert azt teszik masok is ...- de te nem, csupan azert nem mert ugy erzed, hogy te nem tudod kihasznalni azt es tokeletesen jo a jelenlegi telefonod.

3. Ha teged nem fog meg az a zene/zenei iranyzat ami masokat igen (vagy legalabbis ezt mutatjak hiszen ez a meno)es inkabb mas fajta zeneket halgatsz.

4. Ha 'mindenki' Gorogorszagba akar menni de te inkabb Szudanba vagyol.

EZ MIND AZT JELENTI HOGY, ELLENTETBEN MASOKKAL NEKED VAN EGYENISEGED, TUDOD MIT AKARSZ ( NEM MAJMOLSZ), NEM HAGYOD MAGADAT BEFOLYASOLNI ES PONTOSAN EZERT VALOJABAN TE VAGY A MENO AZAZ A KULONLEGES ES NEM AZOK AKIK AZT GONDOLJAK MAGUKROL HISZEN OK CSAK BALGA MODON BEALLNAK A SORBA. LEGY BUSZKE RA!!

2013. márc. 29. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
már megint te vagy az Ablak? kicsit unalmas...
2013. márc. 29. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, akkor semmilyen... csak volt egy ilyen nevű felhasználó, akire teljesen ráillett a leírás! :)

A neve pontosan "ablak111" (idézőjelek nélkül), írj neki!

üzeneteid -> új üzenet fül

2013. márc. 29. 12:45
 7/7 anonim válasza:
én is hasonló ember vagyok mint te kérdező
2013. júl. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!