Az nagy baj, ha másmilyen vagyok viselkedésben, mint a többi fiatal?
16/F vagyok, és nem érzem magam olyannak, mint a többi fiatal, és ezt már elég durván meg is mondta nekem valaki (egy másik, kicsit idősebb fiatal).
Először is teljesen más az érdeklődési köröm, mint a többi, korombeli fiúnak, nem ilyen hobbijaim vannak mint futball, bmx, motorozás, meg amit a többiek csinálnak, hanem fényképezni szeretek, meg természettel foglalkozni.
Nem járok bulizni se, alkoholt csak születésnapkor, ünnepeken iszok valamennyit rokonokkal, dohányozni meg nem szoktam.
Nem is vagyok vicces, nem tudok olyan jókat poénkodni, ahogy a többiek. Meg iskolában nem tudok úgy együtt szórakozni a többiekkel.
Ezek miatt legtöbben nem nagyon kedvelnek meg, de nagyon nagy baj, hogy különbözök így a többiektől? És hogy kéne ezen változtatni?
Szia. Zoltan vagyok.
1. Amikor ugy erzed,hogy rajtad kivul 'mindenki' a - hirtelen tegnap kerekedett es a semmiert unnepelt - hiressegeket isteniti de te nem, hanem te inkabb tobbre ertekelsz egy idegent aki egy oregasszonynak alkalmankent bevasarol.
2. Mikor 'mindenki' iPhone-t akar mert 'mindenki' azt akar - nem azert mert szuksege van ra, hanem mert azt teszik masok is ...- de te nem, csupan azert nem mert ugy erzed, hogy te nem tudod kihasznalni azt es tokeletesen jo a jelenlegi telefonod.
3. Ha teged nem fog meg az a zene/zenei iranyzat ami masokat igen (vagy legalabbis ezt mutatjak hiszen ez a meno)es inkabb mas fajta zeneket halgatsz.
4. Ha 'mindenki' Gorogorszagba akar menni de te inkabb Szudanba vagyol.
EZ MIND AZT JELENTI HOGY, ELLENTETBEN MASOKKAL NEKED VAN EGYENISEGED, TUDOD MIT AKARSZ ( NEM MAJMOLSZ), NEM HAGYOD MAGADAT BEFOLYASOLNI ES PONTOSAN EZERT VALOJABAN TE VAGY A MENO AZAZ A KULONLEGES ES NEM AZOK AKIK AZT GONDOLJAK MAGUKROL HISZEN OK CSAK BALGA MODON BEALLNAK A SORBA. LEGY BUSZKE RA!!
Ja, akkor semmilyen... csak volt egy ilyen nevű felhasználó, akire teljesen ráillett a leírás! :)
A neve pontosan "ablak111" (idézőjelek nélkül), írj neki!
üzeneteid -> új üzenet fül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!