Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Az egyik haveromma...

Mit tegyek? Az egyik haverommal találtunk egy elhagyatott helyet. Ott lakott/lakik egy hajléktalan.

Figyelt kérdés
Ez biztos. Ott volt egy óra ami feltehetőleg az övé volt. Összetörtem.1 hét múlva visszamentünk és volt ott még egy óra. Azt is meggondolatlanul összetörtem. (az még járt) Most nem bírok aludni a lelkiismeretfurdalástól. Mit tegyek?

2013. márc. 28. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél neki egy órát és szégyelld magad.
2013. márc. 28. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
minek törted össze? barom!
2013. márc. 28. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
de hülye vagy... a minimum, hogy viszel neki egy órát!
2013. márc. 28. 22:19
 4/10 dani900 ***** válasza:
96%

a gyengébbe belerúgni a gyávák szoktak.

te gyáva vagy?

És képes vagy ezen változtatni?

Akkor a lelkiismereted úgyis megmondja mi a helyes döntés, már csak rajtad áll, hogy vagy-e elég bátor megtenni, vagy homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha misem történt volna.

2013. márc. 28. 22:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolso kommentelõnek a normális választ.Az elôbbieknek:ez nem dicsekvès volt.. tisztában vagyok vele hülye voltam.Nem azt kèrdeztem hogy erre milyen szinonímákat tudtok hanem hogy mit tegyek.Nem leszek gyáva kap egy ûj órát egy levnelet ès egy kis pènzt..utolso kommentelo köszi!
2013. márc. 28. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Össze szeded azt amire otthon nincs szükség.Takaró ruha élelmiszer és elviszed neki és oda adod. Az órát pedig valamibe el tudod dugni mondjuk egy régi kabátba amit már nem használtok és úgy adod oda. Ha rájön h te törted össze az órát elfog küldeni a fenébe és akkor értelmetlen volt minden. Sok szerencsét.
2013. márc. 29. 07:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ami volt ruha azt bedobtuk egy okyan kontènerbe ami a szegènyeknek ad ruhát meg ilyeneket.Igen èlekmiszer megvan de règi kabát ninvs.majd elviszem az újba.Ez is elèg nehèz lesz majd vigyázok
2013. márc. 29. 10:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Írás miatt bocsánat telefonról írok
2013. márc. 29. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Megtetted már?
2013. ápr. 7. 21:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen:D
2013. ápr. 11. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!