Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (kérdés túl rövid. )

Mit tegyek? (kérdés túl rövid. )

Figyelt kérdés
A barátnőimmel alítólag mi "legjobb barátnők" vagyunk 3an de annyira egyértelmű,hogy ők jobb barátnők egymással :SS És elég rosszul esik...Suliban is inkább egymással vannak vagyis még egy csajjal de én úgy érzem,hogy még ő is jobb barátnőjük mint én :( Más barátaim nincsenek csak ők.Egyébként az egyik még szemét is velem ?Mit tegyek??

2013. márc. 23. 21:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok,kérlek :((
2013. márc. 23. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Egy barát, aki szemét veled?

Ebben a helyzetben igazából csak azt tudom tanácsolni, hogy keress új barátokat!

2013. márc. 23. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát azzal nem tudsz mit csinálni, hogy ők jobban kedvelik egymást, mint téged. Valószínűleg több közös témájuk van, ha rájuk erőlteted magad, akkor csak még rosszabb lesz a helyzet. Azt viszont, hogy szemétkedjenek veled, ne hagyd! Persze ha egy adott szituációban nem neked van igazad, azt lásd be és fogadd el, de hogy ok nélkül cseszegessenek, na azt ne. Ha úgy látod, hogy hármótok közösségében Te már nem igazán számítasz (de reméljük ez nem következik be), akkor hagyd őket elúszni, és nézz új barátok után. Mondhatnám, hogy maradj velük a végsőkig, de nem szabad azzal hülyítened saját magad, hogy ők a barátaid, mert így elszalaszthatsz fontos lehetőségeket is. Sok szerencsét! :)
2013. márc. 23. 22:54
 4/12 anonim válasza:

hát ez így elég nehéz.... nincs más valaki az osztályból/ iskolából, akivel jóban vagy?

tudod, velemi is ez történt úgy egy éve.. volt egy nagyon jó barátnőm, akivel már hat éve legjobb barátnők voltunk. és volt egy másik lány is, akivel mind a ketten jóba voltunk, bár én kevésbé szerettem... na mindegy. a lényeg az, hogy ez a csaj el kezdte kisajátítani az ÉN legjobb barátnömet, és a barátnőm ezt hagyta, fel sem tűnt neki. nekem viszont nagyon rosszul esett. tiszta depis voltam, és elkezdtem utálni a másik csajt...

és mivel nem volt kivel lennem egy kevésbé jó barátnömmel töltöttem az időmet, és egy másik lánnyal, akit alig ismertem, mint személyiséget. az egésznek az lett a vége, hogy a régi "legjobb barátnömmel" nem is beszélek, de azzal a lánnyal akit nem ismertem szinte elválaszthatatlanok vagyunk :) szóval szerintem próbálj meg továbblépni ;) mert hidd el a világban rengeteg hozzád hasonló ember van, és ha a barátnőd elhanyagol, akkor egyszeűen nem érdemel meg! ;)

2013. márc. 23. 22:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Ők hívnak ki nem erőltetem magam rájuk csak néha úgy elfeledkeznek rólam,hogy ott vagyok.A szemétkedés régen volt szokás de mostanába néha elő jön belölük de akkor nem szoktam magam hagyni.Csak érzem hogy a problémáimat nem tudom nekik elmondani és ez zavar:(((Nem nagyon tudok más barátokat szerezni mert olyan helyen lakok ahol normális barátot úgy se fogok találni
2013. márc. 23. 23:00
 6/12 dani900 ***** válasza:

Tehát tudod, hogy már nem vagytok a legjobb barátnők.

Sőt, igazából ha szemét veled, akkor már rég nem a barátnőd.

Szóval, az a helyzet, hogyha nem állsz ki magadért nem is lesznek barátaid, hiszen nem fognak tisztelni. Ha szemétkednek veled, és úgy érzed már nem a barátnőid egyszerűen tovább kell állnod, akármennyire fáj, csak ez az út vezet ki a helyzetből.

Barátkozz másokkal, legyen több kapcsolatod, hogy kiderüljön ki lesz igazából is igazi barát, és aki meg szarik a fejedre, annak ha nyalsz, csak ki fognak röhögni, hogy ennek még annyi tartása sincs, hogy odébbálljon, vagy visszaszóljon.

Szóval, ha elfojtod az érzéseidet, abból sosem lesz boldogság, és önbizalom, ezek a dolgok csak akkor lehetnek a tiéid, ha hallgatsz az érzéseidre, és fel is vállalod azokat, akkor is, ha fájdalmas dologról van szó.

Ha mások is látják, hogy téged így semmibe lehet venni, akkor ők sem akarnak majd barátkozni, viszont, ha azt látják, hogy veled nem lehet szórakozni, nem tudnak kihasználni, akkor látni fogják milyen kitartó és erős vagy, és sokkal szívesebben barátkoznak majd veled akár idegenek is.

2013. márc. 23. 23:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat :))Néha ha arra gondolok hogy gimibe jutok lesznek új barátaim..Csak bírjam kivárni
2013. márc. 23. 23:03
 8/12 anonim válasza:
a gimi tuti jobb lesz :) legalábbis nekem teljesen magváltozott az életem, csomó barátom van, olyanok, akiknek számítok is, nem csak beérik velem ;) addig pedig légy nyitott a lehetőségekre! egy barátság sosem egy pillanat alatt alakul ki, ez is egy folyamat, de hidd el jobb lesz :)
2013. márc. 23. 23:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:)) Ezzel megnyugtattál :D Amúgy nyitott vagyok csak nagyon rosszul esik mikor ez van :/ De ez van ezt kell szeretni. Kolesz jó ötlehet lenne??
2013. márc. 23. 23:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Velem is megesett ez párszor. Úgy is, hogy én voltam kiszorítva, úgy is, hogy én "szövetkeztem" a 3. személlyel. Mindig ez a vége, ha valakik 3-an vannak jóban.

Hagyd őket a francba, meglásd a gimiben első nap találsz magad mellé valakit.

2013. márc. 24. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!