Nem érzitek néha úgy, hogy unalmas az életetek, és kéne valami izgalmasat csinálni?
Figyelt kérdés
Mert én igen. 22 évesen (az átlagéletkorral számolva) már leéltem az életem harmadát. Szeretnék egy izgalmas, élménydús életet. De nem ejtőernyőzésre gondolok, meg hasonlókra, mert ma már extrém sportokat is sokan űznek, hanem olyanokra, mint pl. körbeutazni a Földet pénz nélkül, megismerni más országokat, civilizációkat. Vagy nézzek inkább több sci-fi -t?2009. szept. 17. 16:35
11/18 Sexylady válasza:
én is el akarok utazni pénz nélkül... mármint úgy hogy mondjuk összeszedek 1 millió forintot, felülök a motorra, és elhúzok külföldre. nem szállodákba, hanem ahol épp elér az este, és megismerni idegen országok valódi arcát. Néha beállnék pár napos alkalmi munkákra, akkor pótolhatnám a pénzemet, és minden nagyobb városból küldenék haza képeslapot. Amikor mondtam édesanyámnak, azt mondta h reméli h sikerül, ha ez az álmom, de azért küzdenem is kell.
12/18 A kérdező kommentje:
örülök, h nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. meg azt is megértem, aki nincs így vele, nem vagyunk egyformák. kösz a válaszokat.
2009. szept. 18. 18:01
13/18 anonim válasza:
Jujj, én már alig várom, hogy annyi legyek, mint te, és kipróbálhassam amiről szó van. Húzok Nyugatra, aztán ha bejön bejön, ha nem, akkor vesztettem annyit, amennyi a vonatra kellett. Ennyi. Nincs az az isten, hogy olyan unalmas életem legyen, mint a többieknek.
14/18 anonim válasza:
Készülj! És egyszercsak bejön az alakalom. De addigra készen kell állnod. Gyűjtsd a pénzt, tanulj nyelvet, járj valami iskolába, ott szoktak pályázatok lenni. Tanulj jól használható szakmát(pincér, szakács) amivel be tudsz állni dolgozni. Én tavaly pincérkedtem egy nyáron, óriási kaland volt, rengeteg érdekes emberrel beszélgettem. Lehetsz légikisérő is esetleg, nemkem az jelenti a nagy álmot. Találkoztam egy 25 éves francia fiúval, egy kis motorkerékpáron jött Franciaország, északolasz, Horvátország, stb Bulgáriáig, visszafelé Románia, végül Tokaj, ott ismertem meg, mentünk Nyíregyházára a Világzene Fesztiválra, nagyon jó volt! aaztán elzümmögött a kis motorjával, de maradt egy jó emlék. Neki meg igazi nagy kaland.
15/18 anonim válasza:
Nemrég olvastam a couchsurfing- ről. Az a lényege, hogy kinézel egy országot, felveszed a kapcsolatot egy számodra szimpatikus emberrel, aki benne van ebben a programban, és nála laksz néhány napot, mialatt ő bemutatja az országot/ várost, ahol lakik. (Aztán viszonzod a vendéglátást, ő jön ide.) Kicsit kockázatos, mert megbízható embert kell találni, de nem kell hozzá sok pénz, hiszen a koszt-kvártély adott.
16/18 anonim válasza:
Dehonnem. Mindent megtennék, amire vágyom, ha megkapnám egy napra a képességet, ami kell hozzá, aztán másnap elfelejtené mindenki :D
17/18 anonim válasza:
én ha izgalmakra vágyok: ott a jobb markom és hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!