Fel "mersz" tenni ide magadról egy képet?
Figyelt kérdés
Végülis arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire vagy magaddal külsőre megelégedve. Én nem vagyok, ezért nem is rakok fel.2009. szept. 16. 18:58
1/19 anonim válasza:
A baránőim szerint nagyon jóképű vagyok....
3/19 anonim válasza:
én megvagyok, de nemrakok fel, mert nemakarom h vki rámismerjen..:D
4/19 anonim válasza:
nem, mert nem akarom, hogy valamelyik ismerősöm azt nézegesse, hogy jé, ismerem, felrakott egy képet, de hülye! Max fej nélkül. A mersszel nincs baj, inkább a vacakolással, hogy fotót csinálok/csináltatok, felteszem gépre, feltöltöm, stb... Pedig azért én se nézek ki olyan hű de bombázón...
19/L
5/19 anonim válasza:
Én naggyából meg vagyok, kicsit híznom kellene, de képet nem merek felrakni, mert még az ismerőseim felismernének:)
6/19 A kérdező kommentje:
Értem.
:-D
2009. szept. 16. 19:10
8/19 anonim válasza:
Kicsit most nem a legjobb pózom, de hát ez az iagzi arcom:
9/19 anonim válasza:
Hát nézzétek el nekem, kicsit másnapos voltam:
10/19 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok
Miért pontoztátok le a hsz.-omat, nincs humor érzéketek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!