Veletek is van ilyen? Sírógörcs egy szomorú film után.
Kb 2 órája néztem meg a Harry Potter 6-ot, és annyira szomorú, amikor Dumbledore meghal benne :( Elkezdtem rajta sírni, és még most ha ilyenekre gondolok, hogy "Harry csak Dumbledore-ban bízhat", "Mi lesz most vele?", "Dumbledore olyan becsületes, szeretnivaló igazgató volt", így is elkezdek szipogni.
Veletek is szokott lenni ilyen? Olyan meghatóak tudnak lenni az ilyen jelenetek :(
persze, hogy szokott lenni :)
de nem a HO-n sírom el magam :)
Hát előfordult már, persze. De mondjuk a Harry Potter-en még én sem, de úgy látszik rád ez hatott így.
Én olyankor mindig röhögök utána,h h lehetek ilyen gy.kér, h pl egy romantikus vígjátékon sírok. ppf
De volt már h zenén sírtam.
Ja, amúgy nem vagyok túl sírós típus, csak van h kiváltja vmi az emberből. :D
első vagyok
de attól is lehet,hogy az embernek olyan a lelkiállapota, hogy elsírja magát
nekem is ha olyan heppem van, akkor még olyan zenén is elbőgöm magam, amin egyébként nem szoktam,mert más értelmet nyer így a szöveg
Én olyan "hülye" vagyok, hogy az ilyeneken kínomban röhögni szoktam... :D na, nem gonoszan, csak... áh, megmagyarázhatatlan! :D
Dumbledore halálát a 7. könyv széppé teszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!