Csak én érzem így?

Figyelt kérdés
nem tartom magamat szépnek és csinosnak, sokan ezzel ráis segítenek 175 cm és 75 kg vagyok sötétbarna a hajam és kék a szemem és hófehét a bőröm..azt mondják selejtes vagyok a fehér bőrömmel s sokan a szeplőimmel piszkálnak.. nem az egész arcom szeplős hanem csak úgy helyezkedik el mintha szemüveg lenne csúsztatva a szemem alá de halvány .. sokszor próbáltam eltakarni alapozóval de akkor azt mondták ne takarjam akkor is vörhenyes vagyok meg ilyenek.. s sok ideig nem mentem suliba mellé mentem vagy elsem mentem.. nem bírtam ki ami ott ment, azóta nem fogadom el magamat, a tükörben sokkal nagyobbnak látom magamat s 6-7 számmal nagyobb ruhákat vettem le a fogasokról mikor ruhát vettem s egy ideje ruhát venni sem megyek mert egyik se jó rám, az eladók szoltak rám hogy az hatalmas s elsírtam magam s mondtam nem ez feszül s hülyének néztek teljesen, sokszor úgy érzem nem vagyok fontos, megakarok felelni mindenki elvárásainak kinézetben is és viselkedésben is de nem megy s ilyenkor magamba zuhanok hogy mit rontottam el és igyekszek maximálisan teljesíteni de ha akadály jön nemtudom mit tegyek s félébe hagyom, én vagyok csak ilyen elmeroggyant?!

2013. márc. 14. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A "..."-kat nem számolva összesen kettő írásjel van a leírásban. Egy vessző is egy "?!". Most vegyem úgy, hogy ez egy KÉTTAGÚ összetett mondat? Csak mert kissé nehéz értelmezni, hogy szépen fejezzem ki magam.
2013. márc. 14. 23:40
 2/12 anonim ***** válasza:
De nehogy valaki azt mondja, hogy nem a kérdésre válaszolok: Nem. Nem tudom, hogy érzel, de tuti nem csak te érzel úgy.
2013. márc. 14. 23:41
 3/12 A kérdező kommentje:
elnézést hogy nem nyelvtanoztam eleget hogy helyesen írjak esetleg tagoljam a mondatokat mindenesetre ha akarja valaki megérti..a lényeg benne van
2013. márc. 15. 15:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy elmeroggyant, csak magad alatt vagy, mert b@sztattak... ez normális. Nem tudom elképzelni, hogy annyira ronda lennél... küldj képet, aztán mondok egy őszinte véleményt! ;)

Az ilyen parasztokkal, aki csak szidni tudja a másikat, ne foglalkozz! :) Csak vannak barátaid, akikkel jól érzed magadat, nem?

Sportolsz valamit? Az jót tenne még, vagy akármilyen hobbi, amivel boldog vagy! :)

Ruhákból meg olyat vegyél, ami jól áll! Miért akarsz nagyot venni? :o

2013. márc. 15. 15:50
 5/12 A kérdező kommentje:

hobbim az van, kosarazok évek óta, és úszni is eljárok. este eljárok futni ha nem minden nap akkor 3 naponta.

talán 3 barátom van de sajnos messze vannak tőlem így csak skyp on tudunk beszélni máshogy nem nagyon . találkozni félévente ha tudunk egyszer...

ha megmondod hova külgyem akkor elküldöm

2013. márc. 16. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy képfeltöltő oldalra rakd fel, aztán a linket küldd el privátban!

És ott nincs senki jófej? :/ Nem igaz... :/

Kár...

2013. márc. 16. 20:41
 7/12 A kérdező kommentje:

az a baj hogy a csapatban mindenki beképzelt hogy sportolók és kosaraznak , elérhetetlennek érzik magukat, én csak később kerültem be a csapatba egy félévvel később talán de sosem tudtak igazán elfogadni,

próbáltam kihozni a maximumot több kosarat dobni de csak lenéztek hogy biztos nyalni akarok az edzőnek és kiskedvenc legyek pedig csak hozzájuk szerettem volna tartozni ... azt sem tudom miről tudnék velük beszélgetni , mert ők folyamatosan a plázáról beszélgetnek és hogy buliznak szombaton , és én nem vagyok sem bulizós sem plázapudli ... nemtudom mit ronthatok el

2013. márc. 17. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Csak azt rontod el, hogy rossz közegben vagy. A kép alapján az arcoddal semmi baj sincs :)

Nem értem, hogy hogyan kerülhet ennyi szemét alak egy helyre... :/ Remélem egymással is így bánnak majd! :)

Valahogy próbáld összeszedni magad! :)

Mennyi idős vagy?

2013. márc. 17. 20:04
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm

hát ők nagyon is elvannak .. az a baj hogy én nem a lányos dolgokról beszélgetek szivesen mint pl hogy milyen ruhát vettek milyen magassarkút szeretnek meg ilyenek, én inkább a fiús dolgokat szeretem, persze lányként viselkedek de jobb szeretem az autók vagy motorok vagy ilyesmi témákat .. lehet ez a baj, ez miatt lógok ki

20 vagyok

2013. márc. 18. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszem, hogy baj... biztos vagyok benne, hogy találsz olyat, akivel lenne közös témád! Nyilván akkor nem a divatimádó lányokkal, hanem fiúkkal lenne jobb barátkoznod... :)
2013. márc. 19. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!