Szerintetek, , jó vásár" vagyok?
CSak el ne szállj magadtól. :P
Hát ez tényleg csupa jó, meg minden, de mi van a többi-ennél fontosabb- tulajdonságoddal?
Engem sokkal jobban érdekelne pl. hogy mennyire vagy hűséges.... Mert az ilyen pasik általában ellszállnak maguktól, mert szinte minden lányt megkaphatnak.
Nekem az tetszik ezek közül a legjobban, hogy nem cigizel, és sportolsz. :)
L/16
Elvileg "tökéletes" vagy.
Biztos lesz majd egy lány, aki értékel is majd, de erre egyébként van egy kis elmélet féleség... Ez persze általánosítás, de azért leírom: a lányok a "rendes" fiúkról ábrándoznak, de általában mégis úgy alakul, hogy egy durva, motoros, vízvezeték szerelő mellett kötnek ki (bocs a vízvezeték szerelőktől, csak egy példa volt). :)
Érted? Az egy dolog, hogy "tökéletes" vagy, az a lényeg, hogy tudj hódítani! Vannak olyan lányok, akiket a romantika nyűgöz le, és vannak olyanok, akiket a vadság. Szerintem az a lényeg, hogy jó helyen keresgélj: ha azt akarod, hogy egy lány ne a pénzt keresse benned, akkor nyilván ne a legmenőbb szórakozőhelyeken bulizó cicababákra várj. :)
Jó akkor most írd le a rossz tulajdonságaidat is! ;)
Ha azokat leírod a szememben sokkal jobb ember leszel! Amúgy hát plusz pont az otthoni sütés főzés, barkácsolás meg persze, hogy nem dohányzol! És én is imádom a focit szóval +. A sport számomra nincs olyan nagy hangsúlyon, mert az sem zavar ha egy maci az akit szeretek.. De persze nagyon szép dolog, hogy sportolsz mert erős,egészséges vagy tőle. :) Hát értékelésem egy 10-es skálán, külső és rossz tulajdonságok nélkül.. Egy olyan: 6,5-ös. Ha leírod a rossz tulajdonságaidat akár feljebb is csúszhat. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!