Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek, , jó vásár" vagyok?

Szerintetek, , jó vásár" vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves végzős cukrász tanuló vagyok, otthon is sütök-főzök, takarítok, barkácsolok, ritkán iszok, nem dohányzom, az IQ-m 140, szeretem a focit, jó időben minden másnap 10-15 km-t letekerek. Azért elsősorban lányok válaszát várnám.
2009. szept. 14. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az isten. Mindenki téged akar.
2009. szept. 14. 16:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

CSak el ne szállj magadtól. :P

Hát ez tényleg csupa jó, meg minden, de mi van a többi-ennél fontosabb- tulajdonságoddal?

Engem sokkal jobban érdekelne pl. hogy mennyire vagy hűséges.... Mert az ilyen pasik általában ellszállnak maguktól, mert szinte minden lányt megkaphatnak.

Nekem az tetszik ezek közül a legjobban, hogy nem cigizel, és sportolsz. :)

L/16

2009. szept. 14. 16:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Hidd el nem vagyok elszállva magamtól, becsületes vagyok, tehát ebből adódóan hűséges is. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, néha kicsit önfejű is, de be látom, ha nincs igazam. Azt hiszem kellően magabiztos vagyok, de nem nagyképű, és mások is azt mondják, hogy ennek ellenére is szerény és rendes srác vagyok
2009. szept. 14. 18:27
 4/13 anonim ***** válasza:
jó dolgok ezek, de sajnos huszadrangúak. a gárékat ez csak akkor érdekli, ha van lóvéd is. ha van, akkor király. :)
2009. szept. 14. 20:18
 5/13 A kérdező kommentje:
azt hiszem ez elég nagy igazság, de nem minden csajt csak a pénz érdekel... ugye így van?
2009. szept. 14. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
háááát.. karón varjút már láttam. ufót is, de olyan csajt még nem, akinek mindegy volt az anyagi helyzeted. legfeljebb olyat, aki azt hazudta. :)
2009. szept. 14. 21:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Elvileg "tökéletes" vagy.

Biztos lesz majd egy lány, aki értékel is majd, de erre egyébként van egy kis elmélet féleség... Ez persze általánosítás, de azért leírom: a lányok a "rendes" fiúkról ábrándoznak, de általában mégis úgy alakul, hogy egy durva, motoros, vízvezeték szerelő mellett kötnek ki (bocs a vízvezeték szerelőktől, csak egy példa volt). :)

Érted? Az egy dolog, hogy "tökéletes" vagy, az a lényeg, hogy tudj hódítani! Vannak olyan lányok, akiket a romantika nyűgöz le, és vannak olyanok, akiket a vadság. Szerintem az a lényeg, hogy jó helyen keresgélj: ha azt akarod, hogy egy lány ne a pénzt keresse benned, akkor nyilván ne a legmenőbb szórakozőhelyeken bulizó cicababákra várj. :)

2009. szept. 14. 23:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Jó akkor most írd le a rossz tulajdonságaidat is! ;)

Ha azokat leírod a szememben sokkal jobb ember leszel! Amúgy hát plusz pont az otthoni sütés főzés, barkácsolás meg persze, hogy nem dohányzol! És én is imádom a focit szóval +. A sport számomra nincs olyan nagy hangsúlyon, mert az sem zavar ha egy maci az akit szeretek.. De persze nagyon szép dolog, hogy sportolsz mert erős,egészséges vagy tőle. :) Hát értékelésem egy 10-es skálán, külső és rossz tulajdonságok nélkül.. Egy olyan: 6,5-ös. Ha leírod a rossz tulajdonságaidat akár feljebb is csúszhat. :D

17/L

2009. szept. 16. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:
hehh köszi! Az előzőben már leírtam: önfejű vagyok, akaratos, meg szerintem ennyi, esetleg még az, hogy ha mégis elkezdek parázni a feladatomon, akkor elkezdek bénázni...:D
2009. szept. 16. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Hmmm. okéé.. Akkor javítok 7,5 :D
2009. szept. 17. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!