Mire gondoltok most ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
:)2009. szept. 13. 18:52
31/37 anonim válasza:
hogy mások gondolatai milyen felszínesek többnyire. Vagy csak annak tűnnek? Annak hiszik. Mégis tök érdekes ez a kérdés.
32/37 anonim válasza:
Apukámra:'(
Hogy ne haljon meg :'(
33/37 anonim válasza:
hogy holnap suli és rohadtul nincs kedvem tanulni :((((
am sajnálom a barátod
34/37 anonim válasza:
arra, hogy mintha már olvastam volna ezt a kérdést egyszer. most arra, hogy lehet hogy nem olvastam, csak dejavu-m van. most arra, hogy nem, a dejavu az nem ilyen. most arra, hogy végül is kit érdekel, ez egy jó kérdés :D
35/37 anonim válasza:
"Ajaj, köhögök. Úristen, holnapra beteg ne legyek..."
36/37 anonim válasza:
Mikor mehetek le Szegedre, és lephetem meg a kedvesemet...
37/37 anonim válasza:
Én arra gondoltam,ho mé csak 1-2 tud válaszolni a kérdéseimre?És arra,ho a BiteFight-en mé támad állandóan az a b*zi Balajka!Meg arra,ho milyen sok képet tettem má föl a honlapomra.
A kérdés írójának:
Naon sajnálom a Barátod!
Kedves 12.40-es!Szurkolok,ho apukád éledben maradjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!