Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha tudom magamról, hogy hülye...

Ha tudom magamról, hogy hülye vagyok, akkor igazából nem is vagyok hülye, igaz?

Figyelt kérdés

Valahol ezt olvastam: "Aki nem tud, de tudja magáról, hogy nem tud, az okos, tanítsátok."

A hülye emberek mindenben holtbiztosak, általában nem is tudják, hogy ők buták. Az értelmesebb emberek ismerik a saját hibáikat.

2013. márc. 6. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
látod, látod :) a tudatlanság áldásos, ahogy a Mátrixban is mondták
2013. márc. 6. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hülyének lenni, mert nem tudnak veled mit kezdeni.
2013. márc. 6. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól még hülye vagy, csak neked kellemetlenebb, mert még tudatában is vagy annak, hogy hülye vagy.. Jobb lenne, ha nem tudnád, hogy az vagy :D
2013. márc. 6. 22:54
 4/5 anonim válasza:
Ez így van. Ha már fölismerted hogy "hülye vagy" akkor már tudsz küzdeni ellene. És ez mindennel így van. Amíg nem látod be h. pl. nem vagy jó töriből, addig nem is fogsz tanulni töriből. De ha meglátod akkor tanulni fogsz, és jó leszel töriből! Ez így megy. Persze. Lehet hogy tényleg hülye vagy, de szerintem nem.
2013. márc. 24. 14:56
 5/5 Azonosito321 válasza:
Én nem tudom mit mondjak (írjak) erre. Szerintem hülye ember nem létezik, csak szimplán nem érdekli semmi. Én azt olvastam, hogy minden ember Zseninek születik, a szülőkön múlik mit hoznak ki a kölyökből. Nem pont így volt írva, de a lényege ez. Ha valami érdekel , annak utána jársz...ha utána jártál, akkor bővül a tudástárad, ha nagyon sok dolognak utána jársz, szerintem akkor már nem vagy hülye. Más kérdés a született inteligencia, viszont azt tanulni nem is lehet...az veled született. Szval ne csüggedj, nem vagy hülye csak meg kell tudnod mi érdekel, mevel szeretnél foglalkozni. Már sokat írtam, de azért leírom neked, nem rég olvastam, hogy Tudósok megálapították, hogy a Meditáció nem csak szellemileg van az ember agyára pozitív hatással, hanem fizikailag is. Járj utána és gyakorold Na Pás
2013. nov. 1. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!