Kontaktlencse 12 évesen? Lehet?
Lehet viselni kontaktlencsét 12 évesen?
Mármint adnak-e? Mert úgy hallottam hogy 14 éves kortól adnak csak kontaktlencsét ki, de én még csak 12 éves vagyok, de szeretnék, mert szemüveget semmiképpen nem szeretnék hordani. Hogy miért?
1. Nem áll jól a szemüveg. :S
2. Sokkal kényelmesebben érezném magam kontaktlencsében mint szemüvegben.
Szerintetek? :)
elöttem szóló azaz 21:33-as.
mázlista. :( Én is akarok kontaktlencsééééééééééééééét :(
de nem kapok anyu megmondta :( Am neked mióta van?
én 15 vagyok szemüveges és nagyon nyomi lehetek, mert .. SZEMÜVEGEM van! XD és nincs kontaktlencsém, mert anyumék megunták (nővéremnek sok problémája volt vele, mert kevés könnye van meg ilyen hülyeségek szóval oylan helyzetben nagyon macerás) elv. jövőre kapok, barátnőmnek is elég rossz a szeme ugyanannyira, mint nekem ő ugyvan vele, hogy kontaktlencse macerás szemüveg nem áll jól - csak suli órákhoz kell felvenni ( ha hátul ülsz) meg filmnézésnél hát legalább olcsó megoldás :)
szerintem ne halj bele, ha esetleg még nem kapod meg biztos vagyok benne, hogy nem sokára kapsz remélem neked nem lesz ennyire macerás ;)
amugy is miért ne állna jol? keress arcodhoz megfelelőt és divatosat és túl fogsz még élni pár hónapot ^^
hogyha kerek perec megmondták hogy nem lehet kontaktlencséd, akkor nem vitatkozz velük, hanem fogadd el a tényt : szemüveges leszel.
Nekem nem kell szemüveg, se kontaktlencse, mert nagyon jól látok. A szemüveg egyébként még divatos is lehet, tehát ha nincs más választásod, fogadd el!
Köszi mindenkinek, de már meggyőztem őket. :D
Karácsonyra megkapom :D:D
én vagyok a 12 éves... köszi hogy lepontoztatok.. :@
amúgy nekem kb 1 éve van lencsém. azért van nekem kontaktlencsém mert más dioptriásak a szemeim. gondolom neked egyformán rossz a szemed ezért a szemüveg is megteszi. próbáld meg úgy hogy mond azt hogy rendesen tisztán tartod nem veszed-rakod mint az őrült és figyelsz rá hogy el ne szakadjon. amúgy fontos tudnod hogy van olyan kontaktlencse aminek meg van szabva hogy hány óráig lehet a szemedben és meddig kell áznia a speciális folyadékában. sok sikert! többet nem tudok sajnos mondani:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!