Mi van akkor, ha már azt is megbántam hogy megszülettem?
Figyelt kérdés
Anyám egyszer kijelentette: "ha ti ketten nem vagytok apáddal soha nincs semmi veszekedés köztünk"
Én vagyok a bátyós
Anyám amikor elkezd inni állandóan kötözködik vagy a húgommal (vele legtöbbet mivel ő még otthon lakik) vagy énvelem és már 6 éve nem lakom otthon külön lakásban élek egymagam. Ez a kötözködés már így megy évek óta. Engem is mindig megtalál telefonon hogy kötekedhessen. Igaz már karácsony óta nem voltam szüleimnél, mert utoljára elhúztam haza amikor már nem bírtam hallgatni a süket dumát.
Még az a szerencse a céges telefonszámomat nem tudja, mert ott is hívogatna.
2013. márc. 3. 14:10
1/2 szántóvető válasza:
Kérdező a saját életedre kell koncentrálnod(és tartani a lelket a kishúgodban).Szüleid felneveltek és ennyi,nem számíthatsz rájuk.Majd megtalálod a boldogságodat előbb-utóbb.Ha meg a szüleid nem szeretnek akkor nem kell hozzájuk menni.
2/2 anonim válasza:
Le kellett volna cseszni hogy az ő felelőssége is lett volna a védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!