Hogyan térjek vissza az emberek közé?
Volt egy betegségem,amitől nagyon elhíztam.Szteroidokat meg hormonokat kaptam,az elhízás nagyon durva volt,ha 2 hétig nem ettem akkor sem fogytam,sőt.Aztán meggyógyultam ,már gyógyszereket sem kapok.1 év alatt jelentősen lefogytam,de még mindig van rajtam 15 kg felesleg.
Amikor túlsúlyos voltam nem jártam iskolába,dolgozni,sőt még a boltba se a beszólások miatt.Nem értették meg hogy beteg voltam,csak ítélkeztek. De hiába hogy lefogytam (persze ott van még a 15 kg) egész nap nem mozdulok ki a házból,iskolába sem akartam bemenni ezért levelezőn vagyok meg itthoni munkán. Ha buszra szállok és emberek között vagyok totál leizzadok,olyan mintha mindenki engem nézne.Ha tömegbe vagyok akkor végem van,mintha mindenki azt nézné hogy hogy nézek ki.A mai napig nem érzem magamon hogy egy kiló is lement volna.Tehát ugyanolyannak látom magam mint akkor.Nem megyek emberek közé,boltba,moziba,kirándulni mint amit egy 23 éves nőnek tennie kéne,csak itthon ülök,mert ha elmegyek itthonról és valaki rámnéz egyből az jut eszembe ,biztos azért néznek hogy milyen kövér vagyok.
Már kezdek bekattanni,be ha villamosra szállok ahol sokan vannak legszívesebben elbújnék a világ elől.
Tudnátok tanácsot adni,mitől érezhetek így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!