Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek az ilyen osztálytár...

Mit tegyek az ilyen osztálytársammal? Aki engem olt holott 15évesen ő terhes és azt se tudja mi van agyerek apjával.

Figyelt kérdés

Tegnap órán nézelődtem erre beszólt,hogy hányan dugták meg a lukam és jót röhögött.. De ma megtudtam,hogy 3 hónapos terhes és azt se tudja mi van a gyerek apjával,még dicsekszik is ezzel az egésszel.. Hagyjam a francba vagy alázzam meg az egész osztály előtt mikor engem piszkál? A származását nem nehéz kitalálni..

17/L

2013. febr. 27. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen 15 éves osztálytársad van ?

Azért te se panaszkodhatsz .

2013. febr. 27. 23:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Sulit váltottam és ezért szakmát tanulok és 9.ben kezdtem. Nem dicsekszek vele..
2013. febr. 27. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd rá a francba attól, hogy leribancozod, attól még nem változik semmi. Te tudod, hogy nem vagy az és kész, Ezekkel nem kell foglalkozni. Az pedig, hogy iskolát, szakmát váltottál nem szégyellni való dolog. Inkább most változtass mint, hogy valami olyat csinálj életed végéig amit nem szeretsz.
2013. febr. 27. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mikor fog kidurranni a lufi :D XD
2013. febr. 28. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!