Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek elérhetetlen...

Szerintetek elérhetetlen álom, ha valaki raper akar lenni?

Figyelt kérdés

Nem akarok milliomos lenni (ebből), ilyen illúzióim nincsenek, tudom hogy idehaza a rapzenéből nem lehet pénzt keresni. De mégis vonz a dolog. Szövegeket már évek óta írok, és jók, ezt sokan mondták már (főleg az újabbak), hogy mennyire tudom jól rapelni őket azt nem tudom, mert még csak néhányszor próbálkoztam magamnak a szobámban este, de felvenni vagy ilyesmi még nem vettem zenéket fel. Ütemeket csinálni már próbáltam, volt pár (szerintem) egész tűrhető is. Szerintetek?

17/F

2013. febr. 23. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de ebből honnan tudjuk, mennyire lennél jó?

Egyébként az álom egyáltalán nem elérhetetlen, elég sokaknak sikerült már.

2013. febr. 23. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Az van,hogy nem csak hogy milliomos nem leszel,de konkrétan semmit sem fogsz keresni vele. Persze attól függ,hogy milyen stílusban nyomod. Ha úgy érzed hogy jó vagy, akkor próbálj meg valahogy zenét felvenni. Vannak raperek akik segítenek a kezdőknek,általában van valami elérhetőségük, ahol tudsz velük beszélni,vagy anyagot küldeni nekik. Pl Artos Csaba, de ott vannak a produkt irodák mint a Bloose Broavaz, vagy Kojsz. De ott a facebook,szinte minden rapernek van saját oldala,miért ne küldhetnél be ott szöveget? Ha már van felvételed akkor told fel youtubra és terjeszd,aztán had halljam én is ;) Sok sikert neked, és boldog vagyok hogy újabb raperrel bővül Magyarország szegénnyes hip-hop felhozatala ;)

19/L

2013. febr. 24. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha rapper akarsz lenni, akkor figyelj arra, hogy 2 p-vel írd. A raper az mást jelent.
2013. febr. 24. 10:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó helyen vagy, jó időben, a megfelelő ember segít neked, akkor bármi lehetséges. Mondjuk én a rappet nem sokra tartom csak bohóckodásnak, de attól még sokan szeretik.
2013. febr. 24. 10:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek ment a zöld.

Második: Már terveztem, hogy felveszem a kapcsolatot valamelyik ilyen segítőkész emberrel, csak előbb fel szeretnék venni 1-2 zenét, hogy azért lássák, hogy tudok-e vagy nem. Ha pedig felvettem egy zenét, feltétlen elküldöm neked. :D

2013. febr. 24. 10:56
 6/9 anonim válasza:

13 éves vagyok...

de írtam már tesó olyan rappet hogy jobb volt mint a Majka.. ;)

azt irom amit érzek.ami látok..amit átélek..

hidd el. .. NEM LEHETETLEN !!

2013. febr. 24. 20:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is kábé a te korodban kezdtem írni. :D
2013. febr. 24. 20:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Mostanság kezdtem azon agyalni, hogy felvételt kéne majd egyszer csinálni.
2013. febr. 24. 20:22
 9/9 anonim válasza:
nekem van..:/ csak nem ugy sikerült ahogy kellett volna....begyulladt a torkom..nem szabad szinte beszelnem se mert nem erőltethetem a hangszallaimat..:(
2013. márc. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!