A fű hatására változtam meg ennyire?
Kb 3 éve füvezek, de nem intenzíven.
És azt tapasztaltam, hogy egyre jobban sajnálom a hajléktalanokat, kivert kutyákat stb....
Egyszerűen nem bírok elmenni egy csöves mellett úgy, hogy ne adjak neki pénzt.
szerintem ez jó,én is sajnálom őket,bár sose füveztem :)
hány éves vagy?
17éves vagyok. Jah és fiú.
egyébként ne úgy értsétek azt hogy füvezek, hogy napi szinten... havi vagy 2havi 1 alkalom.
nagyon is lehet összefüggés, érzékennyé tesz. ami egyébként nem hátrány. sőt, senki se szereti a taplókat.
viszont ha folyamatosan pénzt adsz mindnek, találkozni fogsz annyival, hogy hamar közéjük fogsz tartozni.
ezen a kényszeren változtass valamit, a fű maradhat.
meglehet, hogy a füvezéstől. pl betépve végig gondoltad már, hogy milyen lehet csövesként élni? ma van kb 1 éve, hogy intenzívebben füvezek, és én is úgy érzem, hogy változtam. megfontoltabb és bölcsebb lettem, és ha valaki megkér valamire, egyszerűen szárul érzem magam, ha nemet kell mondanom rá. pl: szomszédomnál nincs net már 2 hónapja, és átjár nettezni hozzánk 1-1.5 órákra! rühellem a gyereket, meg untat is, de egyszerűen nem bírom azt mondani neki, hogy FIZESD KI A NETTSZÁMLÁD ÉS NETTEZZ OTTHON! inkább megengedem, hogy átjöjjön. bár csövesnek nem adok pénzt, mert azért keményen meg szoktam dolgozni, és ha van rá egy mód, inkább azt a pénzt félrerakom és majd fűre költöm :D
Ja és egy kérdés: Miből gondolod, hogy a fűtől van ez? nem lehet, hogy amúgy is ilyen irányba változtál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!