Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A fű hatására változtam meg...

A fű hatására változtam meg ennyire?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve füvezek, de nem intenzíven.

És azt tapasztaltam, hogy egyre jobban sajnálom a hajléktalanokat, kivert kutyákat stb....

Egyszerűen nem bírok elmenni egy csöves mellett úgy, hogy ne adjak neki pénzt.

2009. szept. 9. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
ja, párolog az agyad
2009. szept. 9. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
párolog :D
2009. szept. 9. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez jó,én is sajnálom őket,bár sose füveztem :)

hány éves vagy?

2009. szept. 9. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető. A fű érzékenyebbé tesz/tehet, főleg ha nem viszed túlzásba. Örülj, hogy empatikusabbá váltál, az első 2 komment meg párologjon el.
2009. szept. 9. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:

17éves vagyok. Jah és fiú.

egyébként ne úgy értsétek azt hogy füvezek, hogy napi szinten... havi vagy 2havi 1 alkalom.

2009. szept. 9. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

nagyon is lehet összefüggés, érzékennyé tesz. ami egyébként nem hátrány. sőt, senki se szereti a taplókat.

viszont ha folyamatosan pénzt adsz mindnek, találkozni fogsz annyival, hogy hamar közéjük fogsz tartozni.

ezen a kényszeren változtass valamit, a fű maradhat.

2009. szept. 9. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:

meglehet, hogy a füvezéstől. pl betépve végig gondoltad már, hogy milyen lehet csövesként élni? ma van kb 1 éve, hogy intenzívebben füvezek, és én is úgy érzem, hogy változtam. megfontoltabb és bölcsebb lettem, és ha valaki megkér valamire, egyszerűen szárul érzem magam, ha nemet kell mondanom rá. pl: szomszédomnál nincs net már 2 hónapja, és átjár nettezni hozzánk 1-1.5 órákra! rühellem a gyereket, meg untat is, de egyszerűen nem bírom azt mondani neki, hogy FIZESD KI A NETTSZÁMLÁD ÉS NETTEZZ OTTHON! inkább megengedem, hogy átjöjjön. bár csövesnek nem adok pénzt, mert azért keményen meg szoktam dolgozni, és ha van rá egy mód, inkább azt a pénzt félrerakom és majd fűre költöm :D

Ja és egy kérdés: Miből gondolod, hogy a fűtől van ez? nem lehet, hogy amúgy is ilyen irányba változtál volna?

2009. szept. 10. 15:53
 8/9 A kérdező kommentje:
abból gondolom, hogy betépve rengeteget gondolkoztam ilyen dolgokon, hogy ők hogy élnek, mennyit szenvedhetnek egy olyan dologért, ami nekünk teljesen természetes pl.: hogy egyenek. és hogy a többségük önhibáján kívül került oda, ahova került, és ez velem-veled vagy bárkivel megtörténhet. és így nem tudom, de valahogy úgy érzem, hogy nem szabad őket lenézni, hanem inkább segíteni kell őket. jó persze tudom, nem segíthetek mindenkinek, de akkor is.... :S
2009. szept. 10. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Betépve, Jó dolgokon gondolkozz.:)
2009. szept. 12. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!