Mi volt az a pillanat, amikortól már érett felnőttnek érezted magad?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 23:06
12/18 anonim válasza:
Amikor 37 éves koromban megszületett a kislányom. Na, ez felnőttkor. Addig lehet lazulni, az igazi felelősség itt kezdődik.
13/18 anonim válasza:
Minden újabb korszak elején rámtört a felismerés, hogy azt hittem, hogy majd ezzel eljön, de nem... sem a gimi kezdetekor, sem az érettségivel, sem a későbbi sulik, munkák során nem jött el a biztos tudat, hogy felnőtt lettem. Egészen egy héttel ezelőttig, amikor belevágtunk a családalapításba. Akkor álltam a konyhában és rámszakadt a tudat, hogy szülők leszünk nemsokára. Azóta úgy érzem, eljött az a bizonyosság az életemben, hogy ez a felnőtt lét. Ennél több nincs.
14/18 anonim válasza:
17 évesen hátbatámadott a saját barátnőm. Akkortól kezdtem azt érezni, hogy tényleg nincsenek igaz barátok és, hogy ha boldogulni akarok akkor egyedül kell boldogulnom. Betöltöttem a 18at, most saját albérletem van, dolgozom, nem segít senki, nem is szívesen fogadnék el segítséget.
15/18 anonim válasza:
Ezt szerintem nem lehet pillanathoz kötni.
Egyszer csak észre veszed hogy felnőtt lettél ls kész,a barátokkal kevesebbet találkozol,már nem jársz minden szombat este bulizni,és már a munka is fontosabb mint a buli.Azt veszed észre hogy már mindent előre meggondolsz,már nem vagy annyira spontán mint régebben mert erre még időd sincs.Lehet azt fiatalon is érezni hogy felnőtt vagy,de amíg nem tudod milyen a kemény munka,elmész dolgozni,nyáron nincsen nyáriszünet meg ilyenek.
16/18 anonim válasza:
Amikor rájöttem sok dolog van, amit gyerekként meg akartam tenni, de sok cél eléretlen maradt.
17/18 anonim válasza:
Moss Mercédesz!
Igaz barátok léteznek,haa saját barátnőd ellened fordult,akkor őt nem ismerted rendesen és már akkor sem volt a barátnőd mikor te azt gondoltad.
18 évesen nem vagy suliban?Hát te jól elcsesztél valamit!
Üdv!
18/18 anonim válasza:
Lehet, viszont ő előbb tudni fogja, hogy mi az az élet, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!