Más is van, vagy lenne így ha idegen helyen van teljesen egyedül, ismerősök nélkül?
a helyzet hogy megfordulok "zenészként" sok helyen főleg falvakban esti kocsma féle helységekben, és teljesen egyedül megyek. Senkit nem ismerek, (szünetben beszélgetek pár emberrel annyi.) Sokszor vannak kibírhatatlan alakok, hisztis jánykák akik flegmáznak, anyukáznak is akár ha valami nem tetszik nekik. Hálisten tetlegességig sose fajult még, de ez nagyban a "hideg véremnek" is kösznhető, sok "mindent" elengedek a fülem mellett.
Azonban vannak esték amikor valamiért egyszerűen nincs biztonságérzetem, olyankor..hogy is mondjam felveszek dolgokat, ha beszólogatnak stb...flegmáznak. Ilyenkor szivesen oda állnék sokszor az illető elé h már mi a. Ha Én mondanám ott valakinek hogy pl : anyukád Biztos szét szednének. A lényeg h ilyenkor kiszolgáltatottnak érzi ugye az ember magát amit nem szeret, én sem. De kerülöm a balhét, mire mennék egyedül.
De mondom van olyan is, hogy csak egyszerűen van és kész (biztonságérzetem). Na most ne gondoljátok h ilyenkor neki megyek a másiknak, nem, viszont nem érzem magam kiszolgáltatottnak. Jobban kiállok magam mellett stb..de természetesebben viselkedem, tényleg úgy vagyok vele.."beszéj...lepereg..én megkapom a lovét ennyi". De ez vagy jön bennem az este vagy az előző...
Mulatós zenész vagy?
Mert, ha igen, nem értem mit is vársz e zenei stílust kocsmában fogyasztó "képződményektől?"
Hadd szólogassanak be, sz@rd le. Belőlük élsz. Csak "zenélj" és markold a lét, aztán tűnj onnan.
1 -es vagyok.
Én soha nem éltem át ilyet, hogy kiszolgáltatottság és hasonlók...
Tehát, az előzőben nem is a kérdésedre válaszoltam :D Mert, erre nem is tudok mit mondani :D
én ezen csodálkozom,hogy egy zenésznek most milyen indokból lehet beszólni?Max akkor szólhatnának be ha skinhead lennél és cigányok közé mennél zenélni rasszizmusról.
A biztonságod érdekében azért egy gázpisztolyt beszereznék,mert ha tényleg valami akad akkor abból nagy balhé lehet és ezt mentheti a helyzetedet.
Most ha állandóan beszólnak akkor most vagy veled van a baj vagy azzal van a baj hogy vidéken jársz és ok a paraszt.
Mi váltja ki az emberekből a beszólásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!