Egy ideje azt érzem, hogy nem vonzódom fiúk iránt, lányokkal érzem jobban magam. Ezt a dolgot kiválthatják a kisebb korban történő gúnyolások/piszkálások? (Gondolom ezért nem érzem magam "biztonságban" fiúk társaságában. )
Itt sokat számít a közeg amiben felnőttél,lehet rossz helyre születtél,de a dolgokon sosem késő változtatni!
Egyszer úgyis eljön az az ember akiben megfogsz bízni,nem félsz tőle,stb stb.
Viszont a csalódásokból szűrd le a hibákat és legközelebb erre figyelj oda!
Üdv!
Én nem tudom,hogy ezt mi válthatja ki,de én is így vagyok vele egy ideje..
Nem vonzódom fiúkhoz..sem kapcsolat szempontjából,sem barátilag.
Régen szinte csak fiúkkal lógtam,de mostmár nem.
Valahogy komolytalannak érzem őket.Mármint a lányokkal sem komoly témákról beszélgetek,nem úgy értem...csak pont az,hogy én a lányokkal tudok jól ellenni,viccelődni...Úgyérzem,hogy a fiúk nem értenek meg engem..és én se őket:D ..
Egyszerüen a lányokat (bármilyen "egoistán is hangzik" merthogy ugyebár én is lány vagyok) érdekesebbnek tartom..Jobban élvezem a társaságukat :)
nincs a fiúkkal bajom, mindennaposan beszélgetek velük. persze csak akkor, ha leszólítanak :)
nem érzem szükségét annak, hogy a társaságukba legyek, hogy közel kerüljek hozzájuk.. nem tudnám magam elképzelni egy fiú mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!