Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért "tapos" a lelkembe a...

Miért "tapos" a lelkembe a tanárom? 14/L

Figyelt kérdés

Tesi tanáromról van szó, ez már 3 éve így megy és egyre rosszabb lesz..

elég magas lány vagyok 176-77 cm, 14 éves vékony alkatú.

Az osztálytársaim mind úgymond ' törpék' hozzám. A tesi tanárom erre minden tesi órán megjegyzéseket tesz ' ócsárló, sértő jelegűeket, amik olyan mélyen fájnak, hogy egy életre emlékezni fogok rá, emiatt vagdosom is a kezemet, depresszió stb. ) Az osztálytársaim nevetnek ezeken a megjegyzéseken, de nekem nagyon fáj, és már nem bírom elviselni.. mit tegyek?

2013. febr. 15. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Szólj az osztályfőnöködnek.
2013. febr. 15. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő kis duci gyerek volt, és csak vérrel-verítékkel sikerült lefogynia. Mindenképpen szólj erről az osztályfőnöknek, de én még az igazgatótó is megkockáztatnám.
2013. febr. 15. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáltál már beszélni vele, hogy hagyja abba, mert zavar? Ha igen,és mégis folytatja, szólhatsz az ofőnek, szüleidnek, mondjuk én inkább agyon szívatnám, de ez nem a legokosabb dolog. Még egy dolog: amiatt, amit egy ilyen paraszt mond, ne vagdosd a kezedet, meg legyél depressziós. Egy szar ember szavára adni tök fölösleges.
2013. febr. 15. 20:07
 4/8 Marci024 ***** válasza:
53%
A tanárod egy f@szkalap! Nyugodtan mond meg neki, hogy én üzenem. :)
2013. febr. 15. 20:59
 5/8 Blossom Bright válasza:

Hello! :)

Mindenképpen mondd el a szüleidnek, az osztályfőnöködnek és az igazgatónak, hogy mit művel veled.

És ne hagyd, hogy rálegyintsenek.

Miért hagyod, már három éve?

Nem éri meg, hogy egy ilyen alak miatt tönkremenj...

Addig nem fog leállni a "vaddisznó", amíg nincs semmi következménye annak, amit csinál...

2013. febr. 16. 03:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen típusú -legtöbbször testnevelést oktató- tanárok általában kisebbségi komplexussal küzdő emberek. A gyerekeken élik ki hatalommániájukat, és esetleges gyermekkori sérelmeiket. A mi tesitanárunk is elég alacsony, szinte az iskola összes lányánál alacsonyabb, és bár lehet, hogy nem emiatt, de sokszor megalázza a lányokat arcpirító szexuális töltetű megjegyzésekkel. Komplexusos, az biztos. A tied is az, valószínűleg. Azonnal szólj az osztályfőnöködnek/igazgatónak, szüleidnek! Nem vagy köteles elviselni az ilyen megaláztatást. Engem is sok sérelem ért a kémiatanáromtól nyolcadikban, amik még mindig fájnak. Nagyon egyszerű mondani bármit tanári "felségjogon", te pedig életed végéig hurcolod ezt a megkülönböztetést. Vágj vissza a tanárodnak, ne hagyd!!
2013. febr. 16. 07:17
 7/8 A kérdező kommentje:

nem merek szólni másik tanárnak, sem osztályfőnöknek, mert biztos, hogy beszélnének vele és aztán meg mérges lenne, hogy szóltam a tanároknak, hogy ilyeneket mondd nekem, és aztán kitudja mi lenne .. mert egy tanárnak elvileg lelkesíteni-e kéne, és nem ezt tennie.. szüleimnek már szóltam, beszéltek is vele ,de azóta semmi nem változott ..

igen, amúgy ducibb tanár ..

tudom,hogy még azt sem érdemli meg, hogy a megjegyzései miatt vagdossam a kezem.. de egyszerűen nagyon fáj, heti hosszú 3 óra vele elég sok .

2013. febr. 16. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, elég idős vagy, hogy kiállj magadért, igen is szólj az ofődnek- igazgatónak, de ne hagyd magad,bele fogsz őrülni.
2013. febr. 16. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!