Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek szarember lennék?...

Szerintetek szarember lennék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Attól érzem magam jobban ha mindenkinél szebb vagy jobban nézek ki..még a legjobb barátnőimnél is. Nem tudom elviselni ha bárki is jobb nálam valamibe..(szépség téren) ha esteleg még is,megutálom... :| Tudom,hogy most ilyen kis szőke 40kg-os kis ribinek képzelt el..(nem csodálkozok):D de nem vagyok az! Mitől van ez?

2013. febr. 10. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

ugyan ez volt velem is :DD, és rohadt szar volt, szétidegeltem magam egész nap. ezzel az a baj hogy az agyad már olyan dolgokat is kitalál aminek semmi köze az egészhez, lehet csak szar napja volt, te meg azt hiszed valamiért haragszik rád stb. a legjobb ha valamivel eltöltöd az időd (pl hobby, valami sport, netán tanulás), és ilyenkor eszedbe se fog jutni gondolkozni az ilyen "hülyeségeken"

2013. febr. 11. 00:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen...ez pont igy van..

Mindig azt hiszem,hogy biztos utal stb.. :S es ez miatt eleg rossz neha a kedvem,pedig koztudott,hogy olyan nem letezik,hogy mindig mindenkinek meg tudjunk felelni minden helyzetben. Szoval nincs sok ertelme..csak hat nem egyszeru!

2013. febr. 11. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Én mostanában, csak akkor vagyok irigy, ha a szakmámban jobb valaki:)). Ezt a külsős dolgot már nem is értem:) Gyakran olyan embereket tartottam gyönyörűnek, akikről később, a kapcsolat után/vagy barátságból kiábrándulva, rájöttem, hogy nem is olyan szépek.. Nem ölöm magam ezzel, a témával, azok a "mű-porcelánbabák" is, akiken tini-koromban idealizáltam, csak azt látom, hogy üres-senkik számomra, mert az igazi gyönyörűség a szeretetben van. Ehhez nem kell megismerjek egy embert, igaz, hogy a külső vonz, de ez a gyönyörű külső amit látok másokon, az ápoltságnál is lényegesebb dolog, valami lelki-tükör, amit felismerek. Nem olvasok önfejlesztő könyveket, egyszerűen elfogadom magam, és inkább a jellememre figyelek. Volt egy barátnőm, aki valamikor még nagy riválisom volt, de ma már nem érdekes, és hülyeség volt a versengés. Bár lehet, hogy "szebb" nálam, de én csak sokszor leakadok azon, hogy mekkora idióta.

Alapból elfogadtam önmagam, még smink nélkül egy hülye hajjal is emberként tekintek magamra, a külsőm önmagam kivetülése, nem holmi "árucikk", és az az igazság, hogy nem is változtathatok rajta, szóval mi értelme vergődni? Régebb maximum árnyalatnyi, smink általi változásokon szálltam el, aminek most nem látom jelentőségét és ez a legszebb benne.

2013. febr. 23. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!