Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én változtam meg, a barátnőmme...

Én változtam meg, a barátnőmmel szemben, vagy ő lett gyerekes?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,ők ugyan abban az utcában laknak,ahol mi.Régebben mi voltuk az elválaszthatatlan kislányok.De most már úgy érzem egyre jobban távolodok tőle.Én lassan 13 leszek,ő 10 éves.Egyre jobban kiakadok,ahogy most kinézek az ablakon,és a barátnőm,az anyujával és a nagyannyával takarítsák a betont,és ő meg a kerítésen ki-be mászkál.No,meg a macskáját sétáltatja damilon.És mikor náluk voltam,az anyja "mennyetek már föl(mármint az emeletre),és játszatok"

Meghogy szóbakerült egy Emo-s \'falubeli\' lány,és a barátnőm hogy neki majd később lehet-e több fülbevalója,az anyja meg hogy ti még kicsik vagytok,meg ti még szaladgáljatok!Anyám,ettől kiborultam.Egy kalap alá vesznek vele.És mikor nálunk elkesztünk zenéthallgatni,fellökött a puffomról hogy "tarts előadó táncot,táncolj már,meg énekelj"-hiába mondam hogy ez nem az én stílusom...Meg hogy énekeljünk a teasztár.hu-ról.Nem tudom én lettem ennyire...?Vagy visszament a 6 éves korba?Lécci segítsetek,mi problémám lehet?Anyum azt mondta hogy 1-2 év múlva ő is olyan lesz mint én,és majd sok közös témánk lesz.De most ő,csak a hülye Golden Ratrieverről tud beszélni...Meg hogy még nincsen neki melle,meg hogy kövér.És ő már nagyon várja hogy 15 legyen mert már szép mellünk lesz.De ő azt nem látja hogy nekem van:S

Tiszta idegesítő egy csaj!

2009. szept. 5. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
igazábül nem értem mi a kérdés! Kicsit zagyva
2009. szept. 5. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Jaaaaj, teljesen megértem, van egy ugyanilyen csaj ismerősöm, bár sosem volt barátnőm, csak ő hiszi ezt. Hagyd a francba, barátkozz másokkal, szerintem.
2009. szept. 5. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:

te teljesen okénak tünsz.

A kor különbség miatt is látod gyerekesnek, mondjuk még az is.

Majd kicsit megkomolyodik,de sztem ezt ne várd meg, keress másik barátnőt!

2009. szept. 5. 18:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Oksa,akkor kerülöm a csajt!Köszi,várom a továbbiakat is...:)
2009. szept. 5. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma egy ilyen levelet kaptam tőle:

VALAKI

nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon

NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON...................

Szóval bezsongott!!!

Amugy olvastad a másik levelemet?

Játszunk ma?Mondjuk........pasz.........8-as (nekem)

Csáó!

2009. szept. 6. 12:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Na szerintetek?Véleményeket szeretnék!
2009. szept. 6. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
jesus. O.o
2009. szept. 6. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Még te is gyerekes vagy ám! Csakis a korkülönbség miatt ilyen szegényke! Hagyd, ő még csak 10 éves, mit vársz tőle?!!! Te 1-2 év múlva már diszkóba jársz és pasikkal foglalkozol, míg ő majd akkor kezd serdülni. Ilyen korban rengeteg a három év.
2009. szept. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!