Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, nektek bejönnek az...

Lányok, nektek bejönnek az olyan férfiak akik amolyan "visszafogott úriemberek"?

Figyelt kérdés

Ezalatt nem azokra valamilyen szinten sznob emberekre gondolok akik monoklival járnak (nem az ököl általira gondolok), borzalmasan kifinomult beszédű és ízlésűek.

Inkább olyanokra gondolok akik kifinomultan/normálisan viselkednek és beszélnek, nyugodtak, jó magaviseletűek, jól öltözöttek.

2013. febr. 5. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön, ezerszer jobban, mint a divatmajmok, fuxosok, stb.
2013. febr. 5. 20:31
 2/6 anonim válasza:
100%
Imádom ezt a típust, a férjem is ilyen! Mellette úgy érzem, hogy biztonságban vagyok és úgy kezel, ahogy egy nőt kell.
2013. febr. 6. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
A nyugodt és választékos stílus tetszik, de a sznobokkal nem tudnék mit kezdeni.
2013. febr. 6. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szeretem ezt a viselkedést. Egy ilyen férfi mellett a nő igazi nőnek érzi magát. :)
2013. ápr. 14. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem bejön:) Én két végletbe esek ilyen téren: vagy ez a nyugodt, kifinomult, jó magaviseletű emberek tetszenek vagy pedig akik vadak, csak élni akarnak, ha valamit a fejükbe vesznek bármi áron megcsinálják, kevés bennük a kifinomultság de azért értelmesek csak csöppet sem nyugodtak.
2013. ápr. 15. 11:20
 6/6 anonim válasza:
Én megveszek a kifogástalan, klasszikus, "ódivatú" úriemberekért, és a szívem szakad, hogy egy darab nincsen ._.
2016. jún. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!