Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csíkos a fejem?

Miért csíkos a fejem?

Figyelt kérdés
Nemrég csíkokat vettem észre a fejemen. Mit tegyek?

#Csíkos fej #csíkos a fejem
2013. febr. 5. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
egy beszélő zebra..(na jnönnek a negatív értékelések xd)
2013. febr. 5. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
húzzál rá még pár vonalat és amőbázzatok
2013. febr. 5. 15:57
 3/12 anonim válasza:
Velem is ugyanez van.. :/ Fogalmam sincs, hogy mitől és nem tudom, hogy mit csináljak.. :(
2013. febr. 5. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Az a hajad. Teljesen természetes jelenség.
2013. febr. 6. 00:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Sávosan folyt le a szemfestéked?
2013. febr. 6. 15:06
 6/12 A kérdező kommentje:
3. válaszoló! ugye, milyen rossz? :(
2013. febr. 7. 20:06
 7/12 anonim válasza:
41%
Ez egyértelműen földönkívüli megszálltság jele.Egyik ismerősömmel is ez volt,ő nem élte túl.Lehet,hogy át fogsz alakulni.Talán hirtelen megváltozik a közérzeted,furcsán kezdesz viselkedni a barátaiddal.Azonkívül súlyos könyék- és állfájás is előfordulhat.Ha a csíkok a fejeden vörös fényben kezdenek izzani,azt ajánlom,minél hamarabb keress fel egy szakembert!!
2013. febr. 7. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Mi van??? pont ez van velem!! piros fényben izzanak a csíkok!! :OOO mi történt azzal a barátoddal? mi az, hogy nem élte túl??? segítség! mit tegyek? és ez azt jelenti, hogy kiválasztott vagyok?
2013. febr. 7. 20:26
 9/12 anonim válasza:
ne ijedj meg! csak képletesen értettem :) el fognak jönni érted,és egy kis átalakító műtét,egy kis kísérlet.Nem fog fájni,és egy perc alatt kész.Talán pont te nyithatod meg az emberiség előtt az univerzumot,és te lehetsz az,aki bemutatja fajunkat az idegen világoknak.Sok szerencsét! többet nem segíthetek!
2013. febr. 7. 20:32
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! megnyugtató! :)
2013. febr. 7. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!