az egyik ilyennel 5 orat vartam apumra meg a szobat is ramzartak mert az emeletesagyon aludtam el fent. 5 ora alatt ert be Eger varoshatarabol a Dobo terre... jo mi?
2013. febr. 3. 13:21
22/35 anonim válasza:
Édes drága egyetlen szerelmem! Jer karjaimba! Rajtad kívül egyetlen más nő sem érdekel, csak te vagy számomra, ha azt szeretnéd akár a szememet bekötve járok-kelek az utcán, csak, hogy egyetlen másik nőt se csodálhassak meg, mert tudom ez neked maga lenne a pokol legmélyebb bugyra! :D
A férfiak tudnak ám hazudni de rendesen :)
2013. febr. 3. 13:26
23/35 anonim válasza:
Azért mi nők se vagyunk bénák :)
Sőt sztem mi meggyőzőbben csináljuk, jobbak vagyunk (ebben is) sok pasinál. :)
Bár én nem vagyok rá büszke, hazudni nem is szeretek inkább kisebb ártatlan füllentéseim szoktak lenni.
2013. febr. 3. 13:43
24/35 anonim válasza:
Én az édes drága egyetlen szerelmem című kid monológ költője vagyok! Én is nő vagyok! ezt csak azért írtam, mert a férfiak szeretnek poétáskodni, regényeket írni az állítólagos szerelmüknek, amiknek nagyrészt a fele sem igaz, és most csak gúnyolódtam rajtuk! :) de igazad van, a nők is tudnak hazudni!
2013. febr. 3. 13:51
25/35 anonim válasza:
szeretlek :-(
2013. febr. 3. 13:54
26/35 anonim válasza:
Gratulálok a monológhoz!
Tudtam, hogy nő vagy. Valahogy egyértelmű volt :) Egy pasi nem tudna ilyen szép költőien mégcsak hazudni sem :)
2013. febr. 3. 13:57
27/35 anonim válasza:
A "mi nők"-et kettőnkre értettem .
28/35 anonim válasza:
kis monológ lett volna, csak elírtam :)és ez igaz, nem hazudok :D
29/35 anonim válasza:
Köszönöm szépen az elismerő szavakat! :D A költészet mindig is a vérembe volt! Rajongói táborom hamarosan megnyílik, várok mindenkit szeretettel! :)Persze a többiek is bármikor bekapcsolódhatnak dicsérő szavaikkal! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!