Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan segíthetnék motiváció...

Hogyan segíthetnék motiváció hiányomon?

Figyelt kérdés
14 évesen kezdődött az egész. Általánosban semmi ilyen gondom nemvolt, végig tanultam a 8 évet (néha bele szakadtam de nem érdekelt) azonban most már semmi se tud motiválni. Általánosban megcsináltam minden leckémet otthon, minden órára tanultam, most már csak leckét másolok és szünetekben tanulok. A jegyeim nem romlottak sokat (4,7-ről lettem 4,2), viszont idegesít, hogy semmi nem tud ösztönözni, és hogy nem adom ki magamból a maxot, mert tudom, hogy több lakozik bennem. Mivel tudnám ezt megváltoztatni?
2013. febr. 1. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Elkezded keresni ezerrel az életcélodat. De nem ésszel, hanem szívvel. Bármi legyen az, aztán azt kövesd. Az is lehet, hogy már megvan, csak nem mered követni, hárítod, viszont más meg nem érdekel.
2013. febr. 1. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!