Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Számodra mennyire viccesek a...

Számodra mennyire viccesek a Tourette szindrómások?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 16:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
De a kellemetlen helyzeten is lehet nevetni szerintem.
2013. febr. 1. 23:49
 12/25 anonim ***** válasza:
szerintem nem viccesek, elég idegesítő lehet és veszélyes. az más, hogy ők próbálnak viccelni vele, én se sírni akarnék rajta.
2013. febr. 2. 15:54
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem az, de neked van közvetlen tapasztalatod is?

Nézd meg a Vincent és a tenger c. filmet.

2013. febr. 2. 17:52
 14/25 A kérdező kommentje:

Néha látok touretteseket az utcán. Mondjuk valamelyik elég félelmetes volt, mer hajnali 1 vagy 2 kor egyedül álltunk a buszmegállóba, és nem messze tőlünk volt egy pszichopata kinézetű, aki meredten nézett, és v.hogy ritmikusan rugóztatta magát.

de youtubon vannak tök viccesek is, akik mindenféle hangokat adnak ki, meg káromkodnak.

Néha poénpól mi is úgy csinálunk, mintha tourettesek lennén, kiabálunk mindenféle "csúnya" szót néha csak úgy, néha az ablakban (az elég ritkán van, ha valami tömeg koliban vagyunk:D)

2013. febr. 2. 18:01
 15/25 anonim ***** válasza:
te sem lehetsz valami értelmes...
2013. febr. 2. 18:08
 16/25 A kérdező kommentje:
pedig az vagyok, csak szeretek hülyülni.
2013. febr. 2. 18:10
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem árt némi együttérzés. Nem biztos, hogy olyan jó néven veszik, ha kineveted őket. Azonban van egy Tourette szindrómás, akin én is jókat szoktam nevetni.

http://www.youtube.com/watch?v=BMdbKMjyzzE

2013. febr. 2. 18:14
 18/25 A kérdező kommentje:
direktbe nem szoktam kinevetni őket (se).
2013. febr. 2. 18:30
 19/25 anonim ***** válasza:
hát viccesek, de próbálom visszatartani
2013. febr. 3. 20:44
 20/25 A kérdező kommentje:
Kaptam egy privát üzenetet. kérdésem lenne, hogy van-e róla elérhető videó a neten, hogy tudjam, mennyire vicces.
2013. márc. 29. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!