Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Számodra mennyire viccesek a...

Számodra mennyire viccesek a Tourette szindrómások?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 16:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
semennyire
2013. febr. 1. 16:52
 2/25 A kérdező kommentje:
mondjuk nem mind az.
2013. febr. 1. 16:53
 3/25 anonim ***** válasza:
miért te is az vagy kérdező? xd
2013. febr. 1. 16:55
 4/25 A kérdező kommentje:
:D
2013. febr. 1. 16:56
 5/25 anonim ***** válasza:
Ha nem tudom, hogy az, akkor igen. Egyébként kellemetlen, főleg magának az egyénnek.
2013. febr. 1. 16:59
 6/25 anonim ***** válasza:
Nem vicces számomra.
2013. febr. 1. 17:00
 7/25 A kérdező kommentje:

Youtubon van pár videó, amin szoktam röhögcsélni..

A south parkból jött az ötlet, hogy megnézzem, milyenek.

de nem mind az, csak némelyik :.D

2013. febr. 1. 17:18
 8/25 anonim válasza:
100%
Pár hónapja láttam talán a National geographicon egy műsort róluk. Hát én kb az egészet végig röhögtem. De nem szemétségből, meg nem gúnyolódásként, de egyszerűen olyan jó fejek voltak a benne szereplő emberek, hogy nem tudtam mást csinálni. Ők is kinevették egymást, meg hülyéskedtek meg annyira természetes volt a műsor hangulata, hogy nekem nagyon tetszett. :) És semmilyen rossz szándék nincs bennem velük kapcsolatban, dehát ha ők így élik meg, ami nagyon jó dolog, én se fogok sírni.
2013. febr. 1. 22:31
 9/25 anonim válasza:
Mármint értitek.. :) Hogy nem az jó dolog, hogy betegek, hanem hogy úgy élik meg, hogy tudnak nevetni magukon, és nem fordulnak be :)
2013. febr. 1. 22:32
 10/25 anonim ***** válasza:
nem viccesek,ez egy állapot és ha azt nézzük rengetegszer kellemetlen helyzetbe kerülhetnek miatta
2013. febr. 1. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!