Szerinted is sok az öntelt ember?
Figyelt kérdés
Bárhova nézek, beképzelt, barátságtalan arcok néznek vissza. Tegnap a buszon egy pattanásos, egy kövér, egy "csapatfőnök" és egy szerényebb tini srác röhögött minden emberen. A legnormálisabb embereken is. Senki és semmi nem volt nekik elég jó. Csak kiemeltem egy példát, de hogy lehet, hogy ilyen emberek törnek pálcát mások felett?!2009. szept. 3. 10:37
2/9 anonim válasza:
Szerintem sok az önmagával elégedetlen ember, akik ezt az elégedetlenségüket úgy próbálják saját maguk előtt leplezni, hogy saját rossz tulajdonságaikat másokra vetítik ki, és aztán jót szórakoznak azon, hogy a másik ember milyen. Holott a másik olyan amilyen, de annak semmi köze ahhoz, amit Ők belelátnak a saját gyengeségeik, utálatos, rossz tulajdonságaik közül. Ez így működik.
3/9 anonim válasza:
Azokat bírom, akik ennyire törődnek ezekkel a hülyeségekkel, ha valaki rosszul néz már kérdéseket tesznek fel, hogy ez miért van így meg minden? Miért nem tudsz egyszerűen nem törődni velük.
4/9 anonim válasza:
Én is egy öntelt ember vagyok és igen sok társam van.
5/9 anonim válasza:
Én is öntelt vagyok és ismerek még nagyon sok öntelt embert,mindenhol ott vagyunk.
6/9 A kérdező kommentje:
:) Tudom, hogy ott vagytok! És egyszer majd rajtatok röhögnek, hidd csak el. :))) Néhány évtized.
2009. szept. 6. 09:45
7/9 anonim válasza:
22:23-as vok
De most mi röhögünk:)Néhány évtized múlva lehet h. már nem is élek,lehet h. holnap elütnek.De mindig a legöntetlebb nevet utoljára:) XD
8/9 anonim válasza:
Erre csak ennyit tudok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=88gcTx7NREI&feature=related
9/9 A kérdező kommentje:
20:50 Nem tudom. Én öntelt voltam a főiskolán, ahol imádtak, társaságba jártam, jobbnál jobb fiúkkal találkoztam. Aztán elég lett a sok felszínességből.180 fokos fordulatot vett az életem, és rájöttem, hogy a külsőség csak egy látszat. Addig van, amíg éled a gondtalan kis életedet, aztán valami elromlik. Újra össze lehet rakni, de észreveszed magad körül az embereket.
2009. szept. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!