Miért csak velem nem haverkodnak?
suli után le szoktunk járni a térre.. és elötte így megbeszélik/jük hogy "akkor ugye te is jösz" stb.. de most hozzám úgy nem jönnek oda.. nem igazán poénkodnak velem.. és nem úgy viselkednek mint a többiekkel..
a többi fiut ölelgeti, simogatják (barátian), poénkodnak.. de velem úgy nem...
azért mert csöndes vagyok és nem beszélek minden percbe folyamatosan?! spontán meg nem jönnek csak nagyon ritkán..
a többiekkel együt nevetek, beszélgetek.. nem vagyok zárkózott.. szal nem értem miért..
most mentem 9.be
de már ennyi idő után is úgy pacsizik egymással mindenki mintha kiskoruk óta haverok lennének.. olyna h népszerü lány nincs mindenki nagyon jó fej.. csak alapvetően nagyon pesszimista ember vagyok + oroszlán.. szeretnék a középpontban lenni.. de sosem sikerül.. és nem csak hogy a középpontban, de velem annyira nem haverkodnak..
de nem értem miét.. nem beszélek folyamatosan hülyeségeket.. nem ordibálok.. nem vagyok csúnya sem.. szal nem értem..
gólyatáborba is ugyanúgy haverkodtam mint a többiek.. de vhogy nem érzem hogy kiváncsiak rám...
úgy érzem néha hogy nem akarják hogy közöttük legyek..
mikor órán le kell(et) ülni beszorítottak hátra, olyanok közé akikkel eddig 1 szót sem beszéltem..
ha nem kérdezek vissza akkor el sem mondják pl min röhögnek..
Most mentél 9.be? A héten kezdődött a suli, lehet még nem sikerült beilleszkedned, nem?
Pesszimista vagy, az nem kifejezés, nem lehet eltúlzod ezt az egészet? Esetleg a szemükben mást képviselsz, valamiért nem vagy szimpatikus, ezt nehéz innen megítélni. Dolgozz érte, hogy a középpontba kerülj, barátkozz, társalogj. Ha van sport délutánonként, maradj ott. Beszélgess a fiúkkal csajokról, stb. Találd fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!