Megőrültek a barátaim?
Hehe, elsőn felnevettem. :)
De mér mondják hogy miattad? Nyilván kifogás, ha csak nem most is a pincédben vannak és éhezteted őket.
Nemtudom megőrültek e. Lehet igen, de am ez a világ ad elég okot hogy valaki ne akarhasson élni... De az furcsa hogy miért téged okolnak.
Egy két ember a pincédben van? :)
Nem akarsz arra válaszolni hogy miért okolnak téged?
A barátaid idióták!!!
1943 januárjában a katonák azért küzdöttek, hogy éljenek. Még egyszer haza jussanak. Ott senki nem akarta eldobni az életét. Fagyott végtagokkal sebesülten téli ruha nélkül a -30 fokban mentek és küzdöttek az életükért. Én is voltam hasonló helyzetben a Szerb- horvát háború idején. Köztünk sem gondolt senki arra, hogy eldobja az életét. Pedig csak a puska csövét kellet volna elfordítani és meghúzni a ravaszt. De mindenkinek az volt a gondolata, hogy túl kell élni. Megakarnak halni? Maliban most könnyen menne. Nem tudják jó dolgukban mit csináljanak! Egy jó nagy pofon meggyógyítaná őket.
7-es a legkevesbe sem szeretnek tiszteletlen lenni, de Te meg nem hallottal a szomoru vasarnap legendajarol, ugye?:)
az elet csupan hozzaallas kerdese:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!