Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fogytam 2 hét alatt 7...

Miért fogytam 2 hét alatt 7 kilót?

Figyelt kérdés

Miért fogytam 2 hét alatt 7 kilót?

anyámat nem is érdekli úgy tesz mintha semmi bajom nem lenne.. "mert hogy ő nem látja rajtam" az a gáz h visszont én meg látom a mérlegen h 73 kilóról 66 ra fogytam. és 180magas vagyok.

16/F

2013. jan. 30. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Most már mehetsz gyúrni! ;)
2013. jan. 30. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért örüljön neki? a 75-80 lenne az ideális, nem a 66...

Főleg hogy ilyen gyorsan ilyen drasztikus mértékben lefogyott.

Eszel eleget? Nem úgy értem hogy jól laksz-e, hanem hogy objektívan nézve korodnak megfelelően táplálkozol?

Ha nincs étvágyad annak lelki okai lehetnek, de magának a fogyásnak is. De betegség is lehet, és ha tovább fogysz akkor nem ártana elmenni egy kivizsgálásra.

2013. jan. 30. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugye azt vágod, hogy ennek a fele sem zsír? Hanem izom, víz, zsír stb. És marhára egészségtelen az ilyen drasztikus fogyás. Hogyan sikerült?
2013. jan. 30. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
eszek eleget de nem lakok jol és csak éhes vagyok:D most is benyomtam 8 toast ot elötte 2-3 órával meg nagyon nagy tányér makarónit és 1-2 óra megint éhes leszek még túl sokat is eszek de nemértem miez
2013. jan. 30. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, ez nem játék, akár komoly bajod is lehet (pl. pajzsmirigygond, cukorbetegség). Nem vagy fáradt? Nem iszol többet, nem jársz többet vécére?
2013. jan. 30. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Belparazitak? Vagy valami betegseg? Vagy egyszeruen csak nagyon gyors az anyagcsered betegseg nelkul, mint az megesik ebben a korban foleg fiuknal.
2013. jan. 30. 19:39
 7/8 A kérdező kommentje:

#5 csak fáradt vagyok, de az mindig :S

#6 remélem nem bélparazita a székletemben nem látok semmi rá utalót és napi 1 széklet de ez már régóta így megy:)

2013. jan. 30. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
180 magasság mellé ez még elmegy, csak lejjebb ne menjen...
2013. jan. 31. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!