Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért az jut eszébe elsőre...

Miért az jut eszébe elsőre mindenkinek a harcos lányokról, hogy fiúsak?

Figyelt kérdés

Szeretem a küzdősportokat, fontos része az életemnek.elég régen járok kung-fura, de jobban szeretek hallgatni vele, mert akinek mondom látom rajta hogy nemtetszik.Olyan furcsán néznek azután. tudom azt gondolják hogy nem lányos...:/

:((

Némelyek ilyen félig kérdés- kijelentést tesznek fel például messengeren hogy: most akkor fiús vagy? Pedig ennek semmi köze ahhoz

2009. szept. 2. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
mert fiúsak. :)
2009. szept. 3. 01:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Bár megindokolhattad volna...
2009. szept. 4. 02:52
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Mert a fiúk/fériak szoktak harcosak lenni a lányok meg gyengéd, érzékenyek. Ez így természetes.

Fiúk oldalán az Erö

Lányok oldalán a Gyengédség

szerintem ezen nincs mit magyarázni.

2009. szept. 9. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
butaság,hogy fiúsak! a legtöbb küzdősportos lány lélegzetelállító. én imádom őket! úgyhogy hajrá,fel a fejjel,ne add fel az álmaid:P
2009. szept. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!