Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak irreális félelmeid?

Vannak irreális félelmeid?

Figyelt kérdés
Egészen apró dolgok is érdekelnek.
2013. jan. 29. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Irreális félelmek... Például rendszerint azon aggódok, hogyha nem figyelem az innivalóm (otthon is) akkor amíg távol vagyok tőle valaki mérget szór bele. Aztán még hasonló irreális félelmem az, hogy bérgyilkos támad rám, meg az hogy kamerával figyelnek.

Na nem kell bolondnak nézni :DDD Csak néha beugranak ilyenek nem rettegek ezeken naphosszakat.

2013. jan. 29. 23:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is valahogy így vagyok ezekkel. Néha nekem is beugranak ilyenek. Azért kérdeztem,hogy mással is megesik-e...
2013. jan. 29. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Én mindig úgy terelem el a gondolatom ezekről, hogy felteszem magamban a kérdést: Na, és akkor mi van?

Tegyük fel megmérgeznek, kamerával figyelnek, vagy nekemtámad egy bérgyilkos. Most mi van akkor? Védem magam aztán vagy sikerül vagy nem, ha találnék kamerát kidobnám a kukába, ha meg megmérgeztek akkor így jártam :D

2013. jan. 29. 23:57
 4/10 A kérdező kommentje:
ez jó! nem csak én vagyok őrült :D
2013. jan. 30. 00:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Á nyugalom, ha az az irreális félelmed hogy csak te vagy őrült, akkor nem, nem vagy egyedül.
2013. jan. 30. 00:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát ami a szociális fóbiánál fel van sorolva... :(

Persze nem mind :)

2013. jan. 30. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
én sokszor már kellemetlenül érzem magam a saját szobámban,mert félek,hogy valaki figyel.volt egy srác nálam,aki úgymond zaklat/ott,és félek,hogy esetleg ő rakott valamit valahova..az elején alig mertem csak úgy simán átöltözni is a szobámba.de már kezdem kiheverni.
2013. jan. 31. 10:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Jaj ,ez rosszul hangzik.
2013. jan. 31. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindig attól félek,hogy betörnek hozzám és kinyírnak.Még a hálószobám ajtaját is zárom.Irreális,de szerintem nem tudnék elaludni ha nem tenném.
2013. febr. 1. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:

sok rémálom az elm utcában?:DD

én is zártam nagyon sokáig,aztán rossz voltam és anyuék elvették..de ha gyakorlod,nélküle is ki lehet bírni.

2013. febr. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!