Szerintetek foglalkozzak vele? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Van az iskolában egy 6. osztályos lány aki a legjobb barátnőm.(Én 5. osztályos vagyok.)Sajnos a nyári szünet alatt sokszor elkaptam tőle a tetűt... és szégyen vele lenni, de akkor is, Ő a legjobb barátnőm már több éve.
Szerintetek?
2013. jan. 29. 17:13
1/6 anonim válasza:
hát...vegyél neki tetűirtó sampont, ha nem mered megmondani öntsd át egy másfajta samponos flankonba,tartsatok ilyen csja bulit és megmossátok egymás haját ,nem jutot jobb eszembe:D :S:S:S:S
2/6 anonim válasza:
Mond a szemébe. Hidd el, ő is megkönnyebbül ha megtudja hogy tetves. De azt mond hogy nemrég találtál a hajadba 1-et és azelőtt egész végig vele voltál meg ilyenek, nem kéne megtudnia hogy kb. 1 éve tetves.
3/6 A kérdező kommentje:
Kb. 2 éve az. De ő is tudja hisz már 1 méterről lehet a haján látni. De nem tesznek semmit.
2013. jan. 30. 13:54
4/6 anonim válasza:
Próbálj beszélni a szüleivel, vagy nem tudom, hogy mije van neki, mert ez nem normális!
5/6 anonim válasza:
Mindenféleképpen mondd meg neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!