Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néznek meg az emberek...

Miért néznek meg az emberek az utcán? Kiket szoktak megbámulni?

Figyelt kérdés

Fiuk, lányok egyaránt. Átlagosnak tartom magam, semmi extra...ami az arcomat illeti. Az alkatom viszont eléggé nyeszlett. 170cm magas vagyok csak és még izmaim sincsenek. Talán nyomoréknak tartanak?

Ti kiket szoktatok megbámulni az utcán sétálva?

2013. jan. 28. 16:10
 1/8 anonim válasza:
Hát én fiúként általában a szebb lányokon legeltetem a szemem az utcán,de attól függetlenül általában mindenkire vetek 1-2 pillantást.Na jó nem úgy hogy esik ki a szemem de na:D
2013. jan. 28. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:

a fiúkat akkor nézem meg ha tetszenek, bejönnek első látásra

lányokat meg csak akkor (inkább csak az arcát, vagy a ruháját) ha szebb nálam, vagy jobb cuccban van mint én :D

2013. jan. 28. 23:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Hízelgő lenne, de nem hiszem, hogy ennyi lánynak első látásra bejönnék.
2013. jan. 29. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincsenek izmaid? Az lehetetlen :)

Télen nem hiszem, hogy a testalkatod miatt néznének lévén, hogy - remélem - nagykabát van rajtad. Amúgy ha zavar, hogy vékony vagy akkor irány a terem! :) Ha így döntesz írj. Egyébként hány éves vagy?

2013. jan. 29. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
22 vagyok. Tudom, hogy nem kifogás, de sajnos teremre nincs időm. Utolsó éves vagyok a műszaki egyetemen és eléggé fel vannak gyűlve a dolgok. Már jártam egy keveset tavaly, csak akkor is az volt a gond, hogy a kevés szabadidőm is a teremre ment el. Ez normális is egy testépítőnek, de nekem nem ez az elsődleges célom. Nekem vannak más hobbijaim, amikről nehezen mondanék le a gyúrás miatt. De sajnos mostanság azokra sincs időm.
2013. jan. 30. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés?
2013. jan. 30. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor meg ne sajnáltasd magad....
2013. jan. 30. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Na megszólalt a társadalom zsákutcája.

Miből szűröd le, hogy sajnáltatom magam? Messze nem biztos, hogy ezért néznek meg. De ha valakinek ennyi esze van, akkor miért nem könyvek közt tölti a napjait. Habár igaz, ha valaki ennyire nem képes segíteni senkin, csak fölényeskedni tud és mégis itt van ezen az oldalon, akkor inkább nem is mondok semmit.

2013. jan. 30. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!