Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik életet válasszam?

Melyik életet válasszam?

Figyelt kérdés
Szeretem a családomat,és remélem ezzel mindenki így van.És ők is szeretik,ha jó vagyok,és nem vagyok olyan nagyképű az iskolában,hanem inkább visszahúzódó.De a barátnőimmel egyre többet vagyok,ők városba mennek meg szépen kicicomázzák magukat.És annyira megtetszett,hogy így kifestve jártuk a várost,de szeretek otthon lenni egy kicsit kipihenni,és anya kedvenc kislánya lenni!:DNem tudok dönteni,hogy kifestve lógjak a városban,és fiúkra vadásszak,vagy maradjak a régi,visszahúzódó,sminknélküli kislány?
2009. szept. 1. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kozeputra gondoltal?

En megmaradtam "anya pici lanyanak" kozben meg kihuztam a szemem, jartam a varost neha a bnoimmel...nem festettem hajat es 13 evesen nem volt miniszoknyam, nem oltoztem k.vasan megis par embernek peldakepe voltam (nem bekepzeltsegbol mondom, csak azert hogy extra smink es dekoracio nelkul is lehet valaki elbuvolo) kozben figyelj arra, hogy az egyenisegedet is megorizd:) nem kell mindenkinek plazacicanak lennie!

2009. szept. 1. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak helyeselni tudok az előttem író hölgynek!

Teljesen igaza van sőt az még jobb is amit mond!

14/F

2009. szept. 1. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hordok én se miniszoknyát,én még soha senkinek nem voltam a példaképe vagy nem tudok róla,de köszi a komikat.
2009. szept. 2. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Al Bundy jut eszembe.

-Válassz egyet! Azzal sok dologtól óvod meg magad.

-És ha a rosszat választom?

-Azt fogod! Mindegy melyiket választod, az a rossz! És nem azért, mert Bundy vagy, hanem mert férfi vagy.

2009. szept. 3. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!