Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne folyton...

Mit tegyek, hogy ne folyton ezen agyaljak? (szeretteim halála)

Figyelt kérdés
Folyton arra gondolok, hogy a szeretteim meghalnak és akkor mi lesz. Ráadásul még el is képzelem, hogy fog zajlani. :S Milyen lesz amikor meghalnak, hogyan halnak, én mit fogok csinálni mikor megtudom, hogy meghaltak. Meg olyan is van, hogy a saját halálom kattan be, olyankor ált. az, hogy ha meghalok, hogyan reagálnak rá a szeretteim. Látom magam előtt ezeket a dolgokat, és szorongok ezért (és persze félek, hogy tényleg megfog történni nem sokára...). Mitől van és mit csináljak, hogy ne fészkelje be magát a tudatomba?
2013. jan. 27. 20:27
 1/7 anonim válasza:

Nem lehet hogy túl stresszes vagy?

Velem is volt hasonló, hirtelen a semmiből beugrottak ilyen képek,mondjuk nálam amolyan agresszív kényszergondolat szerűek, hogy felpofozok valakit, vagy ilyesmi. Ez azért is viselt meg, mert nem vagyok egy agresszív típus. A legviccesebb az volt, amikor álltam a buszon, kapaszkodtam és az villant be, hogy a kezemnél ülő csajt jól tarkón vágom, mert nekem nem maradt üllőhely. Itt már annyira röhögtem a saját nyomoromon, hogy mindenki engem nézett.

Pihend ki magad, egy kis lazítás segít. Elmúlik, ne izgulj.

2013. jan. 27. 20:34
 2/7 James McClendon válasza:

Higgy Istenben és az Úr Jézus Krisztusban. Jézus a Bibliában azt állítja, hogy a benne hívőknek örök életük van.

Ő meg tudja tölteni az életedet szeretettel, és ha az ember teljessé válik a szeretetben, akkor megszabadul a félelemtől.

2013. jan. 27. 20:59
 3/7 anonim válasza:
nekem is vannak ilyen pillanataim de olyankor érzem magamon hogy most lelkileg mélyrezuhantam.Ha megtalálod a megfelelő módot erre hogy ilyen ne legyen kérlek szólj nekem is.én is nagyon szorongok ilyenkor.
2013. jan. 27. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
:(
2013. jan. 27. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenki elgondolkodik néha a halálon. De nem kell félni tőle, én inkább kíváncsi vagyok, hogy mi lesz utána, de azért még itt is van elég dolog amit ki lehet próbálni, szóval azért nem akarom elsietni a dolgot:D Szerintem ha nem úgy gondolsz rá, hogy ez valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete, akkor nem egy olyan sokkoló dolog:)
2013. jan. 27. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Talán az lenne a baj, ha nem gondolkoznál ezen. Egyszer mindenki meghal, és ezt jó ha elfogadjuk és jó, ha nem ér váratlanul. persze fáj még elképzelni is, és ezerszer rosszabb lesz amikor tényleg megtörténik...de sajnos megfog. Így lélekben talán picit könnyebb lesz.

Én is gondolok sokat arra, hogy mi lesz ha nagyim meghal...el se tudom képzelni mit fogok tenni akkor mert nekem anyám helyett anyám volt mindig is. azt se tudom el mennék e a temetésére...hogy elmernék e menni...nem tudom... most is könnyezem, de igyekszem kiélvezni még vele az időt.

te is tedd ezt. tegyél meg mi dent most amíg meg nem bánod hogy nem tetted meg...hidd el...ez az egyetlen amit megtehetsz:)

2013. jan. 27. 21:52
 7/7 massiive3d válasza:

Ha valaki esetleg segítségre szorulna ezzel kapcsolatban, [link]

itt tökéletesen leírja a problémát, lentebb a kényszeres zavar címmel ellátott résznél.

2014. ápr. 22. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!