Jó ez a kép? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

negatív pozitív komik jöhetnek!!

2013. jan. 26. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Számomra egy olyan kép "többet ér", szebbnek tartom, ami egy sima kép, mindenféle szerkesztés nélkül és nem ez a mozaikféle képek.

Egyébként szerintem aranyos vagy:) Megkérdezhetem, hány éves vagy?

2013. jan. 26. 14:14
 2/7 loupsolitaire ***** válasza:
100%

Ez is ilyen instagramos f0s?

Nekem nem tetszik. Csatlakozom az előttem íróhoz: rendes kép, szerkesztés nélkül.

2013. jan. 26. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát igen,12-13 évesen én is ilyen képeket készítettem magamról.

Egynek jó,de miért nem csinálsz egy rendes képet,nem webcammal hanem mondjuk egy egyszerű telefonnal (5 megapixelessel például).

Grimaszkodás,ilyen olyan szerkesztés felesleges.

2013. jan. 26. 17:52
 4/7 anonim válasza:

Vicces ez így netre.

15L

2013. jan. 26. 18:49
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és 14 éves vagyok.. nem istragam hanem egy ilyen webcamtoy (vagy mi)nevezetű oldalon csináltam. A grimaszolásról meg csak annyit, hogy viccből csináltam, tehát a csökkent agyú tiniribiktől szerintem messze állok :D
2013. jan. 26. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első hozzászolóval egyetértek abban, hogy aranyos vagy és nekem is jobban tetszenek a természetes képek, nem a beálitottak, grimaszolósak. A korodhoz képest ez még ok, belefér.
2013. jan. 27. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
nem
2013. jan. 27. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!