Hogyan kezdjek új életet?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de személyes tanácsokra lennék kíváncsi...
Mindent megteszek így is, használok krémeket, sminkelek, 90%-ban jó a hajam, jól öltözök és próbálom betartani az 'úgy öltözz fel, ha mész valahova, ahogyan a kifutóra is kimernél menni' elvet, hogy önbizalmam legyen. És nem azt mondom, hogy nem szeretem magam, de 10ből 8x nem vagyok képes elfogadni önmagamat. Minél többet nézek tükörbe annál rosszabbnak látom magamat. Kevés fölösleg van rajtam, de ezt is mindig csak többnek látom, pedig nem változik semmit. Viszont néha szépnek is látom magam. De kiül az arcomra, a tekintetemre, hogy nincs rendben valami és ez rátesz arra, hogy ne tetszek magamnak. És mind emellett nagyon érzékeny is vagyok. Hiába kapok több pozitív visszajelzést, mint rosszat, egy rossz megjegyzés is képes a padlóra küldeni és megváltoztatni a véleményem magamról. Nagy terveim vannak továbbra is itt külföldön, de szeretnék egy tip-top csajszi lenni, önállóbb, és magabiztosabb. Olyan aki elfogadja, sőt szereti magát! Kérlek adjatok normális tanácsokat. 17/L
Köszönöm szépen:))
De nem azért van a hangsúly a külsőn, mert foglalkozok mások véleményével, mert világ életemben nem érdekelt annyira. De modellkedni szeretnék. és saját magamnak tetszeni. Szeretnék akkor is szép lenni, és nem elhagyni magam, amikor otthon vagyok egyedül napokig... Hogy legyen önbizalmam és ezáltal belűről megváltozzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!