Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon félénk vagyok, mit...

Nagyon félénk vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Az a gondom, hogy eléggé visszahúzódó vagyok. Bár ez engem nem zavarna, de úgy rossz ha mások ezt kihasználják. Ettől még inkább rosszabbul érzem magam, mert attól félek, hogy pl. le ne égessem magam vagy ilyesmi. Tehetnék vmit ez ellen, vagy én ilyen vagyok és kész? :/
2009. aug. 31. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én 21 éves fiú vagyok és én

is félénk vagyok :(

bizz magadban , szerezz barátokat

2009. aug. 31. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
ne féljetek. úgyse történik semmi. :)
2009. aug. 31. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
hát tapasztalatszerzéssel megoldható ez a probléma ! na!!! ne csak ülj a gép előtt! nyomás tapasztalatot szerezni a külvilágba :D és hajrá, hok sikert! én szorítok!
2009. szept. 1. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:

ne hagyd magad ki használni

Az a Te hibád nem másé

Az h félénk vagy hát légy mindig őszinte ,vállald önmagad a véleményed ne akarj megfelelni és jó lesz : -)

2009. szept. 1. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!