Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mi van velem?!

Nem tudom mi van velem?!

Figyelt kérdés
A barátnőim mind azt mondják hogy nagyon szép vagyok, de ezt nem tudom elhinni.Aki tetszik fiú, látványosan néz, szemezünk, kedves, de mégsem tudom elhinni hogy tetszem neki.Egyértelmű jelei vannak, de nem tudom magam elfogadni..Mikor magamra nézek, tulajdonképpen szépnek érzem magam, de amint társaságba kerülök, összemérem magam másokkal, és arra jutok hogy bűn ronda vagyok..Mikor kifestem magam, nem érzem hogy önmagam lennék, inkább egy maszk..Vannak akik azt mondják így gyönyörű vagyok, de vannak akik azt mondják smink nélkül természetesen vagyok szebb.Ez egyszerűen már felemészt, mert senki mellett nem tudom elképzelni magam, meg arra gondolok, hogy milyen gáz lenne neki velem mutatkozni.. Nem tudom mivel lehetne ezen javítani..
2013. jan. 23. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az van, hogy túl sokat gondolkozol értelmetlen dolgokon. Érdekes, tudod magadról, hogy szép vagy, mások is azt mondják... Esetleg aláztak már meg vagy szóltak már be társaság előtt? Talán túlságosan sokat számítanak a külsőségek? Az rendben van, hogy úgy érezzük, hogy társaságban a lehető legjobban kell kinéznünk, főleg fiatalabb korban, de ez elég érdekes, hogy nem tudod elképzelni magad valaki oldalán. Szoktad magad hasonlítani híres emberekhez, sztárokhoz?
2013. jan. 23. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet, akkor mondok neked egy őszinte véleményt a külsődről.

Próbáld elfogadni magad olyannak, amilyen vagy! Mást nem nagyon lehet tenni. Sportolj, élj egészségesen, szórakozz, érezd jól magad, mosolyogj sokat, és persze tanulj! Mennyi idős vagy?

2013. jan. 23. 23:25
 3/3 anonim válasza:
Én is hasonló(!) helyzetben vagyok.. fogalmam sincs, mit csinálják.
2013. jan. 26. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!